Hlavní obsah
Sport

Rudí ďáblové blednou. Zlepšení v nedohlednu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Dvacetinásobný mistr Anglie se trápí. Po nepřesvědčivých výsledcích v lize přišlo vyřazení z evropských pohárů.

Článek

Bobby Charlton, George Best, Alex Ferguson, Ryan Giggs a mnoho dalších. Legendy Manchesteru United. Týmu, jehož název se báli soupeři i vyslovit. Blíží se konec roku 2023 a legendární Old Trafford již není nedobytnou tvrzí. Mužstvo ztrácí důležité body, TOP pozice v lize se vzdalují, na čelo tabulky má už manko deseti bodů.

O minulém víkendu přišla ostudná domácí porážka 0:3 s Bournemouthem. Před tím už měl tým nůž na krku v Lize mistrů, po prohře v Kodani a remíze na půdě Galatasaraye Istanbul. Aby toho nebylo málo, klíčové utkání s Bayernem Mnichov Rudí ďáblové nezvládli a v evropských pohárech jejich cesta v letošní sezóně skončila.

Může být ještě hůře? Ano. Už o tomto víkendu čeká Manchester utkání na Anfield Road v Liverpoolu, kde se podařilo naposledy vyhrát v soutěžním utkání Realu Madrid v únoru letošního roku. A vzpomínky na poslední vzájemný duel na Anfieldu? Ostudná porážka 0:7. I bookmakeři mají jasno a ve víkendovém utkání favorizují hráče Liverpoolu, kteří se díky formě z posledních kol probojovali až do čela Premier League.

Následuje utkání na stadionu West Hamu a před vánočními svátky domácí duel s dosud skvěle hrající Aston Villou. 3 utkání, ve kterých se může rozhodnout o osudu holandského stratéga Erika ten Haga.

Mužstvo trápí marodka, nepříliš povedené výkony (řeší se především brankář Onana) a celková atmosféra v klubu.

Klidné vánoční svátky a konec tohoto roku rozhodně v Manchesteru, tedy u týmu United, rozhodně nečekejte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz