Show TIKI-TAKA vyprodala O2 universum za tři dny. Přidává další termín a atraktivní hosty

Takový boom, jaký fotbal nyní zažívá v České republice, tady dlouho nebyl. Atraktivní duely nejvyšší tuzemské soutěže jsou beznadějně vyprodané, sledovanost televizních přenosů trhá historické rekordy. Tento fenomén potvrzuje i fotbalová talkshow TIKI-TAKA, která vyprodala svoji live show v O2 universum za necelé tři dny. Organizátoři proto přidávají 9. března další termín. Na fanoušky čeká mimořádná sestava hostů a také řada překvapení.

Více než šest let přináší televizní pořad TIKI-TAKA zábavu pro všechny sportovní fanoušky. Show, ve které moderátor Petr Svěcený vítá hosty z fotbalového i mimo fotbalového prostředí, nedávno ohlásila expanzi do pražského O2 Universa, kde 8. 3. 2024 proběhne živá podoba televizního pořadu za přítomnosti více než 3 000 diváků. Za necelé tři dny byl první termín vyprodán a následně organizátoři ohlásili termín druhý.

„Druhý termín TIKI-TAKA Live se uskuteční v sobotu 9. března od 20.00 hodin. Už je téměř jisté, že i tento přídavek bude vyprodaný. V předprodeji hlásí, že zbývají poslední vstupenky. Takže pokud hledáte ideální vánoční dárek pro sportovního fanouška, tak neváhejte,“ popisuje hlavní tvář stanice O2 TV Sport a moderátor show TIKI-TAKA Petr Svěcený. Zbývající vstupenky na TIKI-TAKA Live si mohou fanoušci pořídit v oficiální prodejní síti Ticketportal.


Tradičními hosty netradiční talkshow budou brněnský patriot a bývalý ligový kanonýr Petr Švancara nebo vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer. Prvně jmenovaný k úspěchu události naplánované na březen příštího roku řekl: „Mě to úplně dojalo a toto jsem opravdu nečekal. Je vidět, jak je TIKI-TAKA populární. Sice tady někdy občas někoho naštveme anebo nemáme úplně pravdu, ale evidentně ten pořad lidi zajímá a hlavně baví. Slibuji, že se diváci mají na co těšit, fakt vás nezklameme,“ uvedl Petr Švancara, autor devětapadesáti branek v české nejvyšší soutěži.

Mezi oznámenými hosty jsou například bývalý fotbalista a v současnosti trenér Pavel Horváth, vítěz Ligy mistrů a legenda reprezentace Milan Baroš, již zmíněný vítěz Ligy mistrů a stálice pořadu Vladimír Šmicer, zpěvák Mirai Navrátil, herec a showman Richard Genzer, herečka a režisérka Petra Nesvačilová a hudebník, herec a fanoušek pražské Slavie Jakub Prachař.

Od samého začátku bylo na stanici O2 TV Sport odvysíláno již 230 premiérových epizod show TIKI-TAKA. Do křesla zpovídaných usedlo téměř 400 hostů ze světa sportu, kultury i showbyznysu. Na českém televizním trhu se jedná o unikátní spojení fotbalu a zábavy.

„Každý si na pořadu najde své, což je na TIKI-TAKA unikátní. Stále mě překvapuje, kolik diváků nás sleduje i mimo sportovní prostředí. Je to opravdu formát pro celé rodiny. Mezi diváky máme velké procento žen, což by možná leckdo nečekal. Máme radost, že nejsledovanější sportovní show u nás dokáže spojovat, na tomto příběhu lze odkomunikovat prakticky vše,“ dodává moderátor Petr Svěcený.

You may also like...