Na MMA bijce Jiřího Procházku v Brně trestuhodně zapomněli?

Procházka




Jiří Procházka, který vyhlíží další UFC souboj, na který by ideálně mohlo dojít v březnu na velkém turnaji UFC 299, se měl zhostit slavností role, ale bohužel se na něj tak trochu zapomnělo.


 

Jak nakonec OKTAGON se čtyřmi nominacemi dopadl na prestižních MMA Oscarech?

„Byla to bizarní scéna. Zatímco Procházka, který před měsícem bojoval o titul UFC v polotěžké váze, volně kráčel se šálou v ruce k palubovce, hráčky už byly připravené na start. Ani rozhodčí nečekal a vhodil míč do hry.

´Přivítejme mistra bojových umění Jiřího Procházku, který za námi zavítal a provede úvodní rozhoz!´ halasil hlasatel. Ovšem než větu dořekl, už se dávno hrálo.

Překvapený Procházka postával s neméně zaskočeným klubovým manažerem Richardem Foltýnem u palubovky a zřejmě čekali, jestli se třeba hra nezastaví a nedojde na rozskok ještě jednou. Nedošlo.

´Tak slavnostní rozhoz nakonec neproběhne…,´ oznámil smutně po nějaké době hlasatel,“ informoval server Sport.cz.

 




      

Manažer Kretík o náhlé změně termínu titulové bitvy

„Ten sport je strašně brutální v tom, že dnes nevím, jestli třeba v lednu nebude zápas. To je šílené. Co máš najednou chystat? Nebo jestli bude v únoru a nebo březnu,“ rozpovídal se Procházkův český manažer Matěj Kretík pro kanál Sport Alive o tom, jak dynamický svět MMA vlastně je a jak v něm není nic jisté, což samozřejmě značně ztěžuje marketingové aktivity kolem české MMA hvězdy.

Jeden z moderátorů správně poznamenal, že se Jiří hlásil o březnový termín s Rakićem, ale to koneckonců prý nic neznamená. „Pro UFC je to byznys. Je úplně jedno, kdo a co hlásí. Oni ti prostě zavolají… Teď se nám to stalo zase. Já měl všechno hotové na 16. prosince. Všechno – komunikace, videa, grafiky. Ve 22:12, když jedu z hokeje, mi volá člověk z týmu a říká, že se musíme do 5 hodin rozhodnout, jestli to nechceme o měsíc dřív, protože Dana White to chce vyhlásit. Samozřejmě mě neměli rádi lidi z týmu, kteří museli celou noc vše předělávat. Je to tedy hrozně dynamické.“






 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *