Vstupenky online

Děkujeme! Nejúspěšnější aukce dresů v dějinách klubu vynesla přes 170 tisíc

Václav Trávníček • 16.12.2023

Že má Vsetín fanoušky, kteří dovedou na stadionu vytvořit tu nejlepší hokejovou atmosféru, je známá věc. Teď se ovšem ukázali ve vynikajícím světle i na jiném poli. V dobročinné aukci, která skončila v sobotu v noci a jejíž výtěžek půjde prostřednictvím charitativního projektu Pomáháme na podporu malého Tea, vydražili „vánoční“ dresy VHK z utkání proti Slavii za více než 170 tisíc korun. Tím z této dražby učinili historicky nejúspěšnější internetovou aukci, jakou kdy vsetínský klub uspořádal!

Na podrobný průběh aukce se můžete podívat ZDE (klikněte).

Jen pro porovnání: Vůbec první internetová aukce, kterou klub uskutečnil na jaře 2003, vynesla 55 tisíc korun. Velká dražba venkovních i domácích dresů z loňské sezony 2022/2023 znamenala výtěžek přesahující 158 tisíc. Aktuální aukce, ve které fanoušci dražili 29 úborů (včetně nehraných) z mikulášského utkání proti Slavii, přinesla nový rekord: 171 330 korun. V průměru se tak jeden dres vydražil za skvělých 5 908 korun. Všem úspěšným dražitelům gratulujeme a děkujeme!

TOP 5 dresů:

1. Erik Hrňa: 12 588 korun
2. Matyáš Dědek: 10 000 korun
3. Pavel Klhůfek: 10 000 korun
4. Maxim Žukov: 10 000 korun
5. Adam Pavlíček: 9 100 korun

Kam poputuje výtěžek?

Výtěžek z této aukce poputuje prostřednictvím projektu Pomáháme na podporu malého Tea Mazáče. Cílem je společnými silami bojovat o návrat Tea zpět do plnohodnotného a běžného života.

Vydražil jsem dres. Co bude dál?

Úspěšní dražitelé byli kontaktováni emailem, který uvedli při registraci na webu zprostředkovatele služby Sportovniaukce.cz. Cílem je, aby se k nim vydražené dresy dostaly co nejdříve, mají proto dvě možnosti: Buď dres včetně certifikátu osobně vyzvednout a zaplatit ve fanshopu VHK, nebo mohou zvolit zaslání dresu včetně certifikátu prostřednictvím služby PPL na dobírku.

Fotografie dresů:

banner pod článkem