Adoptujte si zvíře ze Stanice Pavlov přes elektronický formulář

regiony

Chcete si v záchranné Stanici Pavlov adoptovat zvíře nebo se stát kmotrem mláďat? Rádi byste adopci nebo kmotrovství darovali rodině nebo přátelům pod stromeček?

Adoptujte si zvíře ze Stanice Pavlov přes elektronický formulář
Lišák Lukáš
17. prosince 2023 - 11:00

Už nemusíte psát e-maily a složitě vysvětlovat, jak si to představujete. Využijte nového on-line formuláře, ve kterém vše zařídíte za pár minut.

S předvánoční novinkou přicházíme ve Stanici Pavlov. 

Na speciální podstránce https://pomaham.stanicepavlov.cz/adopce si mohou zájemci zadat všechny potřebné údaje a „objednat” si adopci zvířete nebo kmotrovství mláďat prostřednictvím elektronického formuláře za pár minut. Zatímco v minulosti si bylo potřeba vyměnit s námi několik e-mailů, teď to zájemci zvládnou hravě sami.

„Na začátku se rozhodnete, zda chcete vybírat ze stálých obyvatel stanice nebo z mláďat, doplníte údaje k adopci, zvolíte si vizuál certifikátu, zda ho chcete poslat poštou nebo stačí e-mailem a pak už jen počkáte, až vám ho zašleme e-mailem ke kontrole k odsouhlasení,” přibližuje celý proces Monika Brothánková z marketingového oddělení stanice s tím, že formulář ušetří čas nejen pracovníkům v Pavlově, ale také samotným dárcům, zvláště teď v hektickém předvánočním období. „Jakmile systém otestujeme a bude pracovat podle našich představ, zaměříme se na automatické generování certifikátů. Poté už by si vše vyřídili naši dárci opravdu sami,” odtajňuje další krok ke zjednodušení komunikace Brothánková.
E-shop s propagačními předměty stanice

Dále ve Stanici pracují na zprovoznění malého e-shopu, kde si budou zájemci moci vybrat z několika propagačních předmětů stanice a jejich koupí podpořit činnost této neziskového organizace. Ta navíc zaměstnává lidi zdravotně znevýhodněné, kteří by jinak na trhu práce uplatnění hledali jen s obtížemi.

„Začátkem listopadu jsme začali prodávat nástěnný kalendář na rok 2024 s profesionálními momentkami od fotografa Jardy Loskota. V příštím roce bychom náš malý e-shop rádi obohatili například o trička s vlastními uměleckými kresbami lišáka Lukáše nebo vydry Máji a několika dalšími předměty, které odtajníme později,”
prozradil ředitel stanice Zbyšek Karafiát s tím, že drobný prodej má Stanici opět pomoci s hrazením nákladů na péči o živočichy, s nákupem jejich stravy, ale také s dofinancováním velkého rozvojového projektu. V příštím roce by totiž měla odstartovat výstavba nových a velmi potřebných rehabilitačních voliér a rekonstrukce expozičních voliér. Pokud Stanice získá podporu Operačního programu Životního prostředí, také se v areálu začne s výstavbou nového Centra péče o živočichy za dvě desítky milionů korun.

NovinkyVysočina.cz informovala Monika Brothánková, Stanice Pavlov.

(rp,novinkyvysocina.cz,foto:stanicepavlov)


Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?