Trailer krvavé marvelovky láká na Daredevila a brutální akci! Všech 5 epizod vyjde najednou

Echo vypadá skvěle!

Zdroj: Marvel

Jak slibují první recenze zahraničních kritiků, Echo je krvavou marvelovkou, která naváže na úspěšné tažení Daredevila a jeho Defenders. Nejnovější trailer má sice jen minutu, přesto z jeho brutální akční sekvence běhá mráz po zádech. Prostor v něm dostává také zakrvácený Wilson Fisk, a na vteřinu se mihne samotný Daredevil.

Nadcházející minisérie Echo, která po vzoru Netflixu vyjde kompletně na Disney+ zkraje příštího roku, se odehrává po událostech seriálu Hawkeye. Maya Lopez se v něm vrací do svého rodného města v Oklahomě, kde se musí vyrovnat se svou minulostí, znovu se spojit se svými indiánskými kořeny a přijmout svou rodinu a komunitu.

Čtěte také: Dokonalá adaptace s úžasným obsazením! Percy Jackson sbírá nadšené recenze

Jak prozradil už první trailer na Echo, Maya Lopez byla ještě malá dívka, když jejího otce zabil Wilson Fisk. Kingpin jeho poslední přání splnil a o dívku se postaral jako o vlastní dceru. Postava Echo se objevila v komiksech teprve v roce 1999, v devátém vydání Daredevila. Do Matta Murdocka se v nich dokonce zamilovala, později ale toužila po jeho smrti.

Tvůrci seriálu jsou manželé Emily a Etan Cohenovi. Druhý jmenovaný v minulosti spolupracoval na scénářích Mužů v černém 3, kultovní Tropické bouři nebo chváleném animáku Zlouni.

Všech pět epizod minisérie Echo zamíří na Disney+ 10. ledna 2024.

Zdroj: Marvel