Nové strhující vojenské drama The Caine Mutiny Court-Martial s Kieferem Sutherlandem v hlavní roli bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 23. prosince

Scénáristou a režisérem filmu od společnosti Republic Pictures je držitel Oscara® William Friedkin a představí se v něm hvězdy jako Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman, Jay Duplass, Tom Riley a Lance Reddick

The Caine Mutiny Court-Martial, který napsal a režíroval oscarový režisér William Friedkin podle stejnojmenného románu Hermana Wouka, oceněného Pulitzerovou cenou, bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 23. prosince.

Podmanivý film sleduje prvního důstojníka amerického námořnictva před soudem za vzpouru zosnovanou poté, co se u jeho kapitána projeví příznaky nepříčetnosti a ohrozuje životy své posádky. 

Ve filmu The Caine Mutiny Court-Martial s vynikajícím hereckým obsazením se představí Kiefer Sutherland (24), Jason Clarke (Oppenheimer), Jake Lacy (White Lotus), Monica Raymund (Chicago Fire), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Jay Duplass (Transparent), Tom Riley (The Nevers) nebo Lance Reddick (John Wick).

Na začátku vojenského námořního soudu Barney Greenwald (Clarke), skeptický námořní advokát, neochotně souhlasí obhajovat prvního důstojníka, poručíka Steva Maryka (Lacy), který během jedné divoké bouře v nepřátelských vodách převzal kontrolu nad lodí U.S.S. CAINE od dominantního kapitána, poručíka Philipa Francise Queega (Sutherland). Během soudního procesu má Greenwald čím dál větší pochybnosti o tom, jestli události na palubě lodi Caine byly opravdu vzpourou, nebo odvážným činem skupiny námořníků, kteří ztratili důvěru ke svému labilnímu kapitánovi.

Film společnosti Republic Pictures The Caine Mutiny Court-Martial režíroval William Friedkin (The French Connection, The Exorcist) podle divadelné hry Hermana Wouka. Scénáře a režie se ujal Friedkin a produkovali ho Annabelle Dunne (Joan Didion: The Center Will Not Hold, Everything Is Copy and Fake Famous) a Matt Parker (Beasts of the Southern Wild), a výkonné produkce se ujal Michael Salven (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) a Mike Upton (John Wick). Distribuci zajišťuje společnost Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime je 179 CZK (bez reklam).

KONEC

Poznámky editorům

Snímek The Caine Mutiny Court-Martial byl dokončen ještě před úmrtím Williama Friedkina 7. srpna 2023.

Další informace najdete na: 

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime  

O SkyShowtime

SkyShowtime je nová evropská streamovací služba. Společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.