Právě vyšel Petrol magazín 6/2023

6-2023 Titulka velká

Poslední letošní číslo Petrol magazínu přináší rozhovor s ředitelem největší české sítě čerpacích stanic Vladimírem Dočekalem na téma rebrandingu sítě Orlen Benzina, výstavby vodíkových plnících stanic nebo rozšiřování infrastruktury pro elektromobilitu. V rubrikách věnovaných petrochemického průmyslu se věnujeme problematice výroby benzínu E10 v rafineriích společnosti Orlen Unipetrol a také prodeji sítě čerpacích stanic Robinoil státnímu Čepru. Další zajímavé informace přináší rozhovor s jednatelem a ředitelem české sítě OMV Danielem Vasilachem.

Chybět samozřejmě nemůže rozsáhlá reportáž z konference Vize 2050, kterou pořádalo vydavatelství Petrolmedia společně s Českou asociací petrolejářského průmyslu a obchodu.

Do rubriky Čerpací stanice měsíce se tentokrát dostaly čerpací stanice OMV na Strakonické ulici v Praze 5, která byla nedávno přestavěna podle nového konceptů minimarketů Viva Billa, a MOL, jež byla letos nově postavena na odpočívce Chotýčany u dálnice D3 kousek od Českých Budějovic. V rubrice Mytí se tentokrát věnujeme problematice mytí vozidel v zimě.

A přečíst si také můžete o statistikách prodejů vánočního zboží na čerpacích stanicích, výstavbě bioplynových stanic a využití biometanu v dopravě, ESG reportingu, novele zákoníku práce pro rok 2024 nebo automatizaci skladů společnosti Čepro.

Zdroj: TZ

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/2 Téma číslaKaminová doprava
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek