ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7024 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Více než 140 hudebníků a zpěváků se sejde v O2 areně

0 jsk 20.12.2023

Hudební show Vánoce v O2 areně se odehraje už 21. prosince. Richard Krajčo, Adam Plachetka, Eva Burešová, Pokáč, Ondřej Ruml (na snímku), Kateřina Marie Tichá a Dasha zazpívají v největší tuzemské hale nejen své úspěšné hity, ale i vánoční písně v doprovodu sedmdesáti členů Filharmonie Hradec Králové a šedesáti sedmi zpěváků smíšeného dětského sboru Permoník Karviná. Stačí se jen ponořit do adventní atmosféry a nechat se unášet melodiemi.

Celým večerem diváky provede Libor Bouček.

Vánoce v O2 areně přinesou známé písně v nových aranžích. Těch se chopil hudebník a skladatel Jan Lstibůrek, který má za sebou spolupráci s předními českými osobnostmi hudby tvořících u nás i v zahraničí.

„Nové aranže nám dávají možnost se na skladby podívat z nového úhlu, vytáhnout skryté myšlenky nebo některé více akcentovat. V tom vidím největší zodpovědnost aranžérské práce, aby celý program držel balanc, aby nové aranže interpretům, pokud možno, nabídly nové inspirativní prostředí, aby vyzněl orchestr a zároveň sólové zpěváky nezavalil. Velká výzva je pro nás v tom, že potřebujeme obejmout O2 arenu a oslovit několik tisíc lidí i s velice intimním repertoárem,” přibližuje koncepci Lstibůrek.