Prodej Teplic? Jednání se krůček po krůčku posouvají správným směrem, jsme na dobré cestě, říká Šedlbauer

Prodej Teplic? Jednání se krůček po krůčku posouvají správným směrem, jsme na dobré cestě, říká Šedlbauer

Současná sezona se zdá být obdobím důležitých změn. Druholigová Opava už nového majitele má (slezskou značku převzala slovenská společnost A.I.K. podnikatele Andreje Krajíčka), Viktoria Plzeň se ho dočkala v letošním roce a ohledně nové vlastnické struktury se píše také v případě Slavie, Slovanu Liberec i Českých Budějovic.

A ani to ještě není všechno. Majitel by se totiž mohl měnit i na teplických Stínadlech, kde se během posledního půlroku odvedl podle předsedy představenstva Pavla Šedlbauera opravdu kus práce. A to nejen po sportovní stránce, ale také v dalších odvětvích.

S novým logem odstartovala i nová éra severočeského klubu, vše se promítlo také do návštěv a do image celku, která je nyní mezi veřejností velmi dobrá. Dá se tedy říci, že nastal ideální čas k prodeji...

Jestli se tak stane, v roce 2023 už to samozřejmě nebude a nebude to znamenat ani odchod dlouholetého klubového partnera AGC.

O Chaloupka je podle Vachouška zájem i v zahraničí. V zimě na Stínadla nejspíš nepřijdou hotoví hráči...

"AGC vnímá důležitost klubu v rámci regionu a dává nám čas najít nového stabilního majitele. AGC chce zůstat ve fotbale, ale chce podporovat především naši mládež, proto je naším cílem dotáhnout jednání o prodeji klubu. Zatím se jednání krůček po krůčku posouvají dobrým směrem, ale uvidíme, zda-li se vše podaří dotáhnout až do úplného konce. Jde o opravdu složitou záležitost, proto to není jednoduché, ale jsme na dobré cestě,“ prohlásil na webu fkteplice.cz Šedlbauer.

Od roku 2022 je generálním partnerem Sklářů, kteří se rozloučili s podzimní části těsnou porážkou na Letné 1:2, sázková kancelář Tipsport, jež na fotbalové mapě sponzoruje nejednu známou značku (Sigma, Liberec, Pardubice atd.). Letos se mezi hlavní partnery zařadila i společnost Power Plan, která patří mezi významné dodavatele fotovoltaických systémů.

© FK Teplice