Herečka a dabérka Valérie Zawadská se stala matkou až v pokročilém věku. Svého prvorozeného syna porodila v sedmatřiceti letech, druhého chlapce pak přivedla na svět tři týdny před svými čtyřicátými narozeninami.

Herečka si už si myslela, že zůstane již bezdětná, nakonec ji ale do života vstoupil její osudový muž Roman Kříž.

Ačkoliv je Zawadská s otcem svých dvou dětí téměř třicet let spokojeně zadaná, do vdávání se nežene. „Nechci tohle téma rozebírat, řeknu jenom, že po svatbě jsem nikdy netoužila,“ svěřila se dvojnásobná maminka v rozhovoru pro Prima ženy.

S Křížem se nikdy nevzali

Valérie Zawadská žije s Romanem Křížem už 28 let a vztah jim stále šlape jako hodinky. Ačkoliv jsou partneři ve věku, kdy už by se mohli radovat z vnoučat, zatím to vypadá, že si na tuto roli budou muset ještě počkat.

„Já ne, že bych toužila, ale měla bych mít ve svém věku už vnoučata. Ale protože jsem rodila ve středním věku, tak mám na to ještě stále čas,“ přiznala herečka webu Extra.

Valérie se letos obzvlášť těší na Vánoce, jelikož je bude trávit s oběma syny na chalupě. „Já už mám napečené tři druhy cukroví, protože co dělá maminka, musí ty svoje chlapy krmit, krmit a krmit,“ pochlubila se Zawadská.

Související články