Ze Střelnice na Andrův stadion? Jílek by rád na Hané pracoval s jabloneckým Pleštilem

Ze Střelnice na Andrův stadion? Jílek by rád na Hané pracoval s jabloneckým Pleštilem

Sigma hodlá na zimním přestupovém trhu reagovat na zdravotní problémy Jana Navrátila i Jana Vodháněla a v dotyčné souvislosti by se mohla posílit na jablonecké Střelnici.

V hanáckém hledáčku podle informací novináře Michala Kvasnici uvízl čtyřiadvacetiletý středopoolař Dominik Pleštil, jenž strávil v zelenobílém prostředí až na krátkou epizodu v barvách Teplic celou dosavadní kariéru.

Křídelník, jenž měl svého času nakročeno do norského Bodö/Glimt, ale transfer mu nikdy nevyšel, figuroval během podzimu v základní sestavě Jablonce pouze osmkrát a 637 odehraných minut využil pouze v jednu branku.

Hráči s deseti zápasy v evropských pohárech, který se ve FORTUNA:LIZE přibližuje metě 100 startů (nyní je ve své šesté sezoně na 96 vystoupeních), by mohla změna trikotu prospět zejména s ohledem na novou výzvu a motivaci.

Kubala je podle mnohých spícím ofenzivním obrem. Hapal ho neprobudil, mohl by se o to pokusit Trpišovský?

Svěřenec Radoslava Látala se zdá být reálnější variantou než návrat Kryštofa Daňka, jenž patří Spartě, ale v úvodu září byl na pár měsíců zapůjčen v Pardubicích.

Sportovního manažera aktuálně pátého celku tabulky Ladislava Mináře by lákala také ofenzivní alternativa k nejlepšímu střelci Lukáši Julišovi v podobě Ebrimy Singhateha, jenž v první polovině sezony pálil za druholigovou Vlašim, ale je majetkem Slavie.

O stále teprve dvacetiletého Gambijce je však velký zájem i na jiných domácích adresách a pokud už by měl udělat krok výše hned v zimě, sešívané "S" může preferovat geograficky bližší štaci. Pokud tedy v zimní přípravě nezaujme Jindřicha Trpišovského natolik, že si ho v prvním týmu raději ponechá.

Každý se teď vydá vlastní cestou. Do další mise spolu už nepůjdeme, řekl Zápotočný o holportu s Niklem. Jak myslel svá slova v Tiki-Taka?