Arteta myslí na dalšího střelce. Současný wantlist Arsenalu obsahuje čtyři útočníky ze tří různých soutěží

Arteta myslí na dalšího střelce. Současný wantlist Arsenalu obsahuje čtyři útočníky ze tří různých soutěží
ZAOSTŘENO NA OSTROVY

Arsenal, jehož čeká v sobotu třaskavý šlágr s Liverpoolem, sice nyní vévodí Premier League, nicméně se to nevylučuje s myšlenkami na další posílení a vedení slavného klubu ze severu Londýna by rádo splnilo manažerovi Mikelu Artetovi nejedno hráčské přání.

To vše i přesto, že v posledních dvou letních oknech dorazili na Emirates Stadium za nemalé peníze Olexandr Zinčenko, Gabriel Jesus, Aaron Ramsdale, ben White, Jurrine Timber nebo Declan Rice.

List The Express uvádí, že by rád současný lídr tabulky nejpozději v létě podepsal jednoho ze čtyřlístku Evan Ferguson (Brighton), Victor Osimhen (Neapol), Benjamin Šeško (Lipsko) a Ivan Toney (Brentford).

Poslední měsíc Arsenalu:

1:0 s Brentfordem
6:0 s Lense
2:1 s Wolverhamptonem
4:3 s Lutonem
0:1 s Aston Villou
1:1 s Eindhovenem
2:0 s Brightonem

Fergusonovi je teprve devatenáct let, ale v Premier League už dokázal během posledních 18 měsíců udeřit hned dvanáctkrát a jeho talent nikdo nezpochybňuje.

Ve svých dvaceti letech je stále velmi perspektivní i vytáhlý Slovinec Šeško z Lipska, jenž zkouší po rakouské prorazit i v německé Bundeslize. Čísel ze Salcburku sice zatím nedosahuje, nicméně tři branky na 346 odehraných minut určitě nejsou špatné.

V Arsenalu jsou kvůli dohodě odhodlaní překonat svůj přestupový rekord. Každý z výše vypíchnutých jedinců by mohl stát okolo 100 milionů liber.

FYZICKÁ I PSYCHICKÁ REKONVALESCENCE KAPITÁNA CHELSEA ZAČALA. PROCEDURA BUDE TENTOKRÁT TROŠKU DELŠÍ...
Bombarďák Schick dál šokuje po návratu Německo. Podpora, jakou mám od kolegů, to je útočníkův sen, lebedí si