Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Laura a Martin z Love Islandu se stanou rodiči: Radostnou novinku oznámili ze Zanzibaru

    Laura a Martin z Love Islandu čekají miminko. | foto: Instagram

    Martin a Laura, vítězové prvního řady česko-slovenského Love Islandu, zažívají rok plný velký životních změn. Začátkem roku se ještě zabydlovali ve svém novém hnízdečku lásky, v srpnu svým fanouškům oznámili, že se vzali a nyní se pochlubili, že se za několik měsíců stanou novopečenými rodiči. O těhotenství půvabné blondýnky se přitom spekulovalo již v létě...

    Vítězové první řady populární reality show Love Island Martin a Laura Kulhánkovi jsou jako chodící reklama na opravdovou lásku a štěstí. Už na Kanárských ostrovech bylo vidět, že svůj vztah myslí opravdu vážně a že jsou velmi zamilovaní.

    Po příletů domů neměl ani jeden z nich potřebu obrážet společenské akce, mít bezpočet spoluprací na sociálních sítích či vlastní podcast, jako to vidíme u mnohých účastníku této reality show. Půvabné Slovence a sympatickému Čechovi jednoduše stačilo, že mají jeden druhého.

    „Četli jsme, že jsme nudní a podobně. Ale my jsme tam nešli dělat nějakou show, nejsme žádní vtipálci. Jeli jsme si tam opravdu najít lásku, z toho důvodu jsme tam letěli oba, to se nám nakonec i povedlo. Že jsme tam byli nudní, to se lidem omlouváme, ale jsme takoví, jací jsme, od show tam byli jiní lidé,“ řekl v minulosti Martin v rozhovoru pro Expres.

    Zásnuby, společné bydlení a svatba

    Svoji výhru investovali do rodinného domečku, do kterého se na konci loňského roku nastěhovali. Loni v květnu se také zasnoubili během výletu v italském Miláně a letos v srpnu si řekli své ano na romantické svatbě.

    Jen několik dnů po jejich tajné veselce se začalo spekulovat o tom, že čerstvě vdaná Laura je v požehnaném stavu. Tyto spekulace ovšem Slovenka obratem popřela. „Těhotná nejsem. Je to jen fantazie lidí. Martin měl v kapse kapesník,“ svěřila se Laura webu TN.cz.

    Laura Chrebetová a Martin Kulhánek si řekli své „ano“ dne 18. srpna 2023.

    O několik měsíců později, přesně na Štědrý den, manželé Kulhánkovi svým fanouškům na sociálních sítích oznámili, že čekají miminko. „Příští Vánoce budou mít úplně jiné stupně, budeme mít malého parťáka. Šťastné a veselé všem,“ napsali k příspěvku z dovolené na Zanzibaru, který obratem zavalila lavina reakcí.

    Mezi gratulanty se objevili například vítěz druhé řady Love Islandu Kryštof Novák, účastnice druhé řady Hana Dědková či účastník česko-slovenské reality show Survivor Josef Kůrka.

    Laura a Martin z Love Islandu čekají miminko.

    Laura je v pátém měsíci

    „Miminko bylo plánované. Teď jsem v pátém měsíci,“ prozradila Expresu nastávající maminka s tím, že v době svatby ještě těhotná nebyla.

    Přestože má krásná blondýnka již první polovinu těhotenství úspěšně za sebou, zatím na její figuře není příliš znát, že pod srdcem nosí malé děťátko. Je ale otázkou času, kdy se pochlubí zakulaceným těhotenským bříškem. Také my Lauře a Martinovi gratulujeme a přejeme hodně zdraví!

    Laura se brzy stane maminkou. Na jejím bříšku to ale zatím není příliš znát.

    Fotogalerie