Sleduj nás

Konec srandy! Tomio Okamura ode mě dostane pár facek, pohrozil Milan Lakatoš

Konec srandy! Tomio Okamura ode mě dostane pár facek, pohrozil Milan Lakatoš Foto: Profimedia

Že Tomio Okamura není mezi romskou komunitou zrovna populární, to se všeobecně ví. Málokdo ale veřejně přizná, že by známému českému politikovi rád i nafackoval.

Výjimku se rozhodl učinit svérázný Milan Lakatoš, kterého širší veřejnost možná bude lépe znát jako „Dolariho Plzňaka“. Pod touto přezdívkou vystupoval na říjnovém turnaji organizace Clash of the Stars, kde si to natolik oblíbil, že by zde rád pokračoval. Tentokrát si ovšem přeje podstatně snazšího soupeře, než představoval kulturista Karlos Benda. Nyní cílí na šéfa strany SPD.

„Tomio, ty mi nebudeš brát kšefty a dělat ze sebe nějakého Asiata nebo nějakého velkého bojovníka. V ringu anebo v kleci tě zbiju jako malého psa! Dostaneš ode mě pár facek. Pojď, Tomi Okamuro. Přijmi moji výzvu a ukážu ti to. Dostaneš jako pes. Vyzývám tě!“ zněl Lakatošův emocemi nabitý vzkaz, jenž umístil na své sociální sítě.



DOPORUČUJEME: Sleduj sobotní Oktagon Vémola vs. Végh 2 v Edenu a vyzvedni volnou sázenku 500 kč ZDE.

Shodou okolností se promotéři Clash of the Stars nechali slyšet, že s nějakými lidmi z politické scény skutečně jednají, přičemž Tomio Okamura měl být jedním z nich. Předseda strany SPD se k této výzvě zatím nevyjádřil, ale zdá se, že by nad ní přeci jen mohl uvažovat. To mimo jiné dosvědčuje příspěvek z jeho Instagramu, kde nedávno zveřejnil fotografii s Jakubem Jírou, tedy promotérem Clashe.

„Já a Tomio se známe dlouho, jsme přátelé už z dob, co jsem pracoval v rádiu a on za mnou jezdil dělat rozhovory. Dost sleduje Clash a baví ho to, takže možná v budoucnu něco domluvíme, i když teď se zatím nejedná o nic konkrétního,“ vyjádřil se Jakub Jíra pro eXtra.cz k aktuálnímu vývoji událostí.


Milan Lakatoš by ovšem všechny věci velice rád popohnal. Je na něm vidět, že je hnán osobní motivací být prvním člověkem v Česku, který by čelil politikovi. Navíc ví, že jako Rom bude zejména proti Tomiovi budit mnohem větší zájem a z rukávu hodlá během propagace zápasu tahat hodně peprné argumenty.   


Další články