Podle dokumentů, které podala ve středu, zažádala Cher o opatrovnictví nad svým synem Elijahem, jehož má se zesnulým hudebníkem Greggem Allmanem (†69). Elija podle ní „není schopen spravovat vlastní finanční prostředky kvůli vážným psychickým problémům a zneužívání návykových látek“. Zpěvačka tak chce sama kontrolovat jeho peníze. 

Syn dvou hudebních legend Elijah pravidelně dostává rentu ze svěřeneckého fondu, jenž kdysi založil jeho zesnulý otec. Cher se ale bojí, že všechny peníze nastrká do drog a na živobytí už mu nic nezbude. 

Ve své žádosti uvádí, že je jako mužova matka v nejlepší pozici stát se jeho zástupkyní před zákonem. Tuto volbu prý podporují i dva Elijahovi sourozenci. Naopak jeho odloučená manželka Marieangela Kingová Elijahovi prý pouze škodí – podle zpěvačky ho neustále strhává zpátky do drog a maří jeho snahu vymanit se ze závislosti a zapracovat na svých psychických problémech. Soud, který o opatrovnictví rozhodne, je naplánován na 6. března 2024. 

Spory mezi Cher a Marieangelou nejsou žádná novinka... Marieangela dokonce nařkla Cher, že Elijaha loni unesla a proti jeho vůli ho násilím zavřela na odvykačku, což zpěvačka rázně popírá. 

Video
Video se připravuje ...

Manželská válka Slováčka a Patrasové se vyostřuje! A Láďa Hruška se odmítá léčit! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií