Připojte se

Nečekaná svatba Agáty Hanychové a Mirka Dopity před koncem roku 2023

Agáta Hanychová a Mirek Dopita nečekaná svatba 2023

Celebrity

Nečekaná svatba Agáty Hanychové a Mirka Dopity před koncem roku 2023

V posledních dnech roku 2023 se odehrál překvapivý a romantický moment v životě známé influencerky Agáty Hanychové.

Fotografie z Instagramu @agatahanychova

Po několika veřejně prožívaných láskách a rozchodech si Agáta, ve věku 38 let, řekla své „ano“ s Mirkem Dopitou, mužem, ke kterému se po dvanácti letech vrátila. Jejich svatba se konala 29. prosince v intimní atmosféře na zámku nedaleko Prahy a byla utajená až do poslední chvíle.

Agátin syn Kryšpín měl tu čest dovést svou maminku k oltáři, kde na ni čekal její budoucí manžel Mirek. Svatba byla skutečně komorní, s účastí pouze nejbližších přátel a rodiny. To vše pod dohledem kamer a fotoaparátů, aby se zachytil každý jedinečný moment.

Agáta Hanychová je veřejnosti známá jako osobnost, která dlouho hledala své štěstí a stabilní rodinný život. Po bouřlivém vztahu s otcem své dcery Rozárky, Jaromírem Soukupem, se Agáta znovu sblížila s Mirkem Dopitou, otcem jejího syna Kryšpína. Jejich znovusblížení přišlo v době, kdy oba procházeli rozvody, a mezi nimi opět přeskočila jiskra.

Přestože to na začátku vypadalo, že jejich vztah může být jen dočasným útočištěm, oba si uvědomili, že jsou si stále blízcí, a rozhodli se dát své lásce další šanci. Agáta i Mirek si byli vědomi, že jsou nyní zralí a mají za sebou dostatek zkušeností, aby společně vytvořili fungující manželství, navzdory tomu, že jejich nová rodina zahrnuje tři děti.

Svatba, která byla pro oba druhým manželstvím, proběhla v duchu jednoduchosti a soukromí. Nejvýraznějším symbolem tohoto dne bylo předání Agáty jejím synem Kryšpínem otci Mirkovi. Podle informací, které Agáta sdílela, oba s Mirkem požádali jeden druhého o ruku, což dokazuje jejich vzájemnou lásku a rovnocennost ve vztahu.

Tato nečekaná svatba překvapila mnohé, ale zároveň ukázala, že láska může najít cestu zpět i po letech odloučení. Agáta a Mirek nyní vstupují do nové kapitoly svého života a společně se chtějí postarat o štěstí a harmonii své rodiny.

Velký rozhled skrze všemožná témata, získaný letitým studiem světových událostí.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru