Bizáry z Talentu 2023: Teleport z Venuše, tanec pozpátku i polonahý maskot soutěže Mišo

Stejně jako minulý rok i letos byla populární talentová show plná fantastických a překvapivých vystoupení. Nechyběla skvělá pěvecká čísla, dechberoucí akrobacie ani další umělecké disciplíny. Našlo se ale i pár takových, nad kterými se pozastavili diváci i sami porotci. Podívejte se na některá z nich.

Jedenáctý ročník slavné talentové show už zná svou vítězku. Anna Slížová vsadila ve velkém finále na Morriconeho a zpěv beze slov a vyplatilo se. Diváci prostřednictvím SMS hlasování rozhodli, že právě sympatická učitelka s ADHD je v letošním roce tím nejzajímavějším a nejoslnivějším talentem. Kromě ní a dalších famózních vystoupení ale bylo k vidění i několik bizarnějších.

Jedním takovým byl bezesporu devatenáctiletý Holadrops. Sebevědomí měl na rozdávání, i když podle svých slov nepochází z naší planety. Ze sousední Venuše se sem údajně teleportoval. Přesto to v talentové show rozjel na nejvyšší otáčky a bez skrupulí se prošel i po stole poroty.

Sugar daddies a teleport z Venuše

„Chci ukázat lidem, aby se nebáli zpívat, i když zpívat neumí,“ zněl záměr Holadropse, jenž dopředu avizoval, že se vůbec nenaštve, pokud od porotců dostane červený křížek doplněný odmítavým zvukem. Netajil se ani tím, že nemá žádnou práci. „Nic nedělám. Živí mě sugar daddies,“ prozradil s dodatkem, že pokud by spadl internet, spadne i on.

Jeho odpověď na otázku, odkud je, šokovala všechny přítomné. „Jsem z Venuše,“ sdělil, jako by to nebylo nic ojedinělého. „A ty jsi odkud?“ optal se klidně známého rapera, který si v jednom z dílů talentové show střihl freestyle se soutěžícím. „Já jsem z Marsu,“ zareagoval pohotově Ego.

Tanec pozpátku i naslepo

Robert Adamec přišel do talentové soutěže ukázat hned dvě originální disciplíny. Tanec pozadu a tanec se zavázanýma očima, při němž se měl díky svému vnitřnímu cítění vyhýbat nastrčeným překážkám. Jenže obtancovávání se mu moc nepovedlo.

Nevšední schopnost údajně dostal od andělů, ne-li od samotného pánaboha. „Připravil jsem si pro vás překvapení. Myslím, že to ještě nikdy nikdo neviděl,“ lákal na své představení v zákulisí talentové show. „Vymyslel jsem si tanec, který je na přesnost. Tancuju ho jen já,“ tvrdil Robert Adamec. Bezpochyby měl pravdu v tom, že něco takového v soutěži ještě nikdo jiný nepředvedl.

Čtěte také: Kolumbijec boří mýty. Dokonalé tělo není k tanci třeba, tvrdí a vyzývavě vrtí pozadím

„Máte tedy na pódiu překážky, které budete obtancovávat. A vy je vnitřním zrakem vidíte?“ zjišťoval čtyřicetiletý Jakub Prachař. „Vidím je svým srdcem,“ upřesnil Robert. Naneštěstí neměl tak úplně pravdu a do židlí několikrát narazil. Podívejte se sami v extra ukázce.

Mišo bojoval o Zlatého Pátroviče

Asistent známé soutěže Mišo se nikdy nebál ani těch nejnebezpečnějších kousků a klidně zaskočil za porotce, když neměli odvahu si něco vyzkoušet. I on však má velké přání. Zatímco po legendárním Pátrovičovi, který na podzim zemřel, pojmenovali i speciální cenu udělovanou lidem za neutuchající víru ve vlastní nadání, asistent Mišo se ničeho takového nedočkal. Toužil proto získat alespoň ono extra ocenění. A byl pro to ochoten udělat cokoliv. Na pódiu se tak ukázal v dámském oblečení, v převleku včelky nebo téměř nahý.

Pro získání zlaté sošky odhodil svršky a intimní partie mu zakrýval jen úzký proužek zelené látky. Na obličeji měl podobiznu obávaného kata Jara Slávika. „Jestli si myslíš, že tohle stačí, tak nestačí. To je málo,“ kroutil hlavou Jakub Prachař. Snaha malého Miša ale neznala hranic. Přemluvil dokonce jednu ze soutěžích, aby si s ním střihla duet.

Tyranosauří breakdance

Dinosaurus rozhodně není typický bavič a záruka dobré zábavy. O to víc tyranosaurus Tibor překvapil. Nad jeho tanečními kreacemi se diváci i porotci chvílemi podivovali, chvílemi popadali smíchy za břicho.

„Na jak dlouho máte vzduch?“ nabízela se otázka porotce Jakuba Prachaře. „Když mluvím, tak na patnáct minut. Když se hýbu, tak na tři,“ odpověděl Tibor. Ačkoliv se dalo předpokládat, že kromě ztíženého přísunu vzduchu se bude Tiborovi v kostýmu špatně pohybovat, ukázal pravý opak a překvapil celou plejádou tanečních kreací.

Mohlo by vás zajímat: Jaro Slávik představuje svůj idol. Do Maďarky Adrienn Banhegyi je trochu zamilovaný

Na pódiu skákal, přetáčel se, vrtěl mohutným pozadím s ocasem. Předvedl tyranosauří breakdance a na žádost zpěvačky Marty Jandové, jejíž radou do života se řídí jedna ze soutěžících, vysekl i hvězdu. Rozesmál ale také radostnými výskoky, když ho porotci chválili za skvělé zábavné číslo, na které se můžete podívat zpětně na prima+. „Navíc to bylo na jeden nádech,“ usmíval se Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.