"PROJEKT ODHALENÍ": POZADÍ UDÁLOSTÍ A SKRYTÉ SOUVISLOSTI (3)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

02.01.2024 Exkluzivně

V roce 2013 vyšel dokumentární film Dr. Stevena Greera - "Sirius - The Film", ve kterém odhaluje, že od doby, kdy začal pracovat jako aktivista pro UFO a odhalil, že americká vláda utajuje setkání s UFO a mimozemšťany, mu bylo několikrát vyhrožováno. V tomto dokumentu se opět vyjadřují někteří z nejvýznamnějších vládních whistleblowerů k těmto tématům. Doktor Greer také představuje atacamského humanoida neboli atacamskou kostru, která je známá od roku 2012 a o níž tvrdí, že je skutečným mimozemšťanem. Krátce nato se někteří genetici pokusili toto tvrzení vyvrátit a provedli testy genomu atacamského humanoida. Došli k závěru, že se jedná o pouhého člověka s celou řadou vrozených vad.

Jeden ze zúčastněných genetiků nedávno znovu promluvil. Kanadský časopis Vice.com (Motherboard) zveřejnil zajímavý rozhovor s americkým vědcem Dr. Garrym Nolanem, profesorem patologie na Stanfordově univerzitě. Garry Nolan byl zodpovědný za analýzu řady exotických materiálů údajně pocházejících z UAP (Unidentified Aerial Phenomena) neboli UFO. Doktor Nolan není jen tak někdo, ale patří mezi 25 nejlepších vynálezců a vědců na Stanfordu, kteří se ujali obtížného tématu výzkumu UFO a publikovali o něm práce. Rád bych zde reprodukoval několik zajímavých bodů z tohoto dlouhého rozhovoru.

Motherboard: "Jak dlouho se zajímáte o UAP?"

Dr. Garry Nolan: "Vždycky jsem byl vášnivým čtenářem science fiction, takže bylo přirozené, že jsem nakonec shlédl několik videí, když se na YouTube začala šířit videa o UFO. Všiml jsem si, že Steven Greer tvrdil, že malá kostra může být mimozemšťan". Vzpomínám si, že jsem si říkal, že bych to mohl dokázat nebo vyvrátit. A tak jsem ho oslovil. Nakonec jsem ukázal, že to nebyl mimozemšťan, ale člověk. Vysvětlili jsme si celou řadu věcí, a proč to vypadá tak, jak to vypadá. Mělo to řadu mutací v kostních genech, které by možná mohly vysvětlit biologii. Komunitě UFO se nelíbilo, že jsem to řekl. Ale víte, pravda je ve vědě. Takže jsem neměl problém uvést fakta. P

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly