Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dcera slýchá, že má tisíce od táty. Není to pravda, já musím mít dvě práce, říká Paroubková

    Jejich rozvod se táhl dlouhá léta a byl pod mediálním drobnohledem. Petra Paroubková (50) nakonec s verdiktem mohla být spokojena, soud svěřil dceru Margaritu do péče matky a o to jí šlo především. Přesto se bývalá manželka expremiéra Jiřího Paroubka (71) po čase rozčílila: „Mám dvě práce, žádné volno a přesto dcera slýchá, že natáhne ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá,“ prohlásila.

    Paroubková se rozohnila na sociálních sítích, dopálila ji totiž skutečnost, že si ostatní děti dobírají dceru Margaritu ve škole kvůli životu ve vyšším standartu. A to prý zcela neprávem.

    „Možná se někdo - a tím nemyslím závistivce - podivuje, jak si rozvedená matka s dítětem může dovolit některé věci jako já. Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne. Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže. Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru, která je a vždy bude tím nejlepším, co se mi kdy mohlo stát,“ napsala Petra.

    Na dalších řádcích se pak rozpovídala o tom, jak přesně její život svobodné matky vypadá. A rozhodně to není tak, že by se mohla spoléhat na apanáž od exmanžela. Naopak.

    „Takže je to asi tak: dlouho jsem měla tři práce, teď mám dvě. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu... Až na dvě, tři výjimky jde vše za mnou. Přesto si nestěžuji. Snažím se držet určitý životní standard, ale nemám problém sama sebe ošidit,“ pokračovala.

    Petra Paroubková se ukázala po dlouhé době na veřejnosti. Vyvedla i dceru.

    „Jen chci, aby si každý uvědomil, že pokud chce, může. Mám rodinu a pár blízkých, kteří jsou ready kdykoliv pomoct. A já jim také, i když si ne vše můžu dovolit. Zdravý člověk může i v padesáti mít dvě práce - spíš než se vymlouvat, závidět a učit tomu i své děti, které závidí a sami se vymlouvají... Život je těžký, sama jsem před pár lety málem umřela, proto je zdraví to nejdůležitější. Přej a bude ti přáno,“ uzavřela Paroubková.

    Expresu pak exmanželka bývalého premiéra i lídra ČSSD vysvětlila, co přesně ji tolik rozlítilo. Dcera je prý spíše introvertní, a tak jí posměšky a nejrůznější narážky spolužáků zasahují.

    „Slýchává to ve škole a všude. Dcera je introvertka, řekne to až po nějaké době. Nechci jí jitřit rány, tak se ani neptám, pokud sama neřekne,“ říká Petra Paroubková.

    Fotogalerie