Fresh start, fresh tenisky: Must-Have sneaker releases pro rok 2024
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

03/01/2024

Fresh start, fresh tenisky: Must-Have sneaker releases pro rok 2024

Nastal čas milovaných novoročních předsevzetí a jedno z nich byste si měli okamžitě poznamenat. Udržet si přehled ve světě tenisek. V roce 2023 vyšla spousta úžasných sneakers a rok 2024 se nám taky chystá vyrazit dech. Pokud ne ještě víc. Vaše oblíbené značky jako Nike, New Balance nebo adidas Originals si daly záležet na tom, aby vypustily na trh bláznivé tenisky, a my jsme to pro vás všechno shrnuli. Vykročme do nového roku tou správnou nohou a v těch správných teniskách!

V uplynulém roce jsme viděli širokou škálu designů, od futuristických vzorů až po nadčasovou klasiku. S otočením kalendáře vznikly řady legendárních releasů, které se staly základem sbírky každého fanouška sneakers. Ale nebojte, to nejlepší teprve přijde. Nový rok začíná prázdným plátnem, které čeká na zaplnění těmi nejvíc trendy kreativními teniskami.

Top nadcházející releasy

Brand známý svým stylem, inovacemi a revolučními spoluprácemi, pokud jde o sneaker releases. Nike plánuje i v nadcházejícím roce posouvat hranice inovativních technologií a výrazných designů. Je to bezpochyby jediná značka, která udržuje frekvenci dodávek na vysoké úrovni. Jste ready na své milované Jordany, Nike SB nebo dokonce Air Force? Pokračujte s námi!

Air Jordan 1 Low "Year of the Dragon (2024)" W

Loading...

Air Jordan 1 Low OG "Year Of The Dragon"

Loading...

Dunk Low "Valentine's Day" W

Loading...

Air Jordan 4 Retro "Bred Reimagined"

Loading...

Air Jordan 1 High “Yellow Ochre”

Trophy Room x Air Jordan 1 Low OG

Girls Don’t Cry x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Jordan Jumpman Jack TR “Black Royal”

Lil Yachty x Air Force 1

The Stash x Nike Air Max 95

A Ma Maniére x Jordan

Adidas je společností, která zdatně kombinuje módu a výkon. Loňský rok se nesl ve znamení siluety Samba a ani ten příští ji nezapomene. Značka Three Stripes je připravena dokázat, že Samba je skutečně nadčasová, a to skrze spolupráci s JJJJound.

JJJJound x adidas Samba

New Balance by si měl i v příštím roce zachovat svou oddanost prvotřídním materiálům, výjimečnému pohodlí a nadčasovému stylu. Lze očekávat nové interpretace klasických modelů i partnerství, která budou ctít slavnou minulost značky a zároveň zahrnovat podstatu moderního stylu. Jedním z těchto partnerství je i to s Action Bronson. V roce 2023 tito dva vynesli nahoru Action Bronson x New Balance 990v6 "Lapis Lazuli" a tohle si připravili teď! Ne jednu, ale hned tři barevné varianty siluety 1906R.

Action Bronson x New Balance 1906R

Takže? Našli jste svůj oblíbený pár? Je čas uvolnit místo ve své kolekci sneakers, které budou definovat rok 2024. A taky nezapomeňte sledovat náš release kalendář, kde najdete nejaktuálnější informace!