Vlkodlak: Monstru se postaví talentovaná Julia Garner

Vlkodlak: Monstru se postaví talentovaná Julia Garner | Fandíme filmu
Netflix
Máma od rodiny bude čelit nebezpečné smrtící stvůry.

Loni se po letech příprav definitivně rozběhla produkce nového Vlkodlaka (Wolf Man). Už před Vánoci jsme věděli, že do hlavní mužské role byl obsazený Christopher Abott. Teď byla doplněná také hlavní ženská role. Získala ji Julia Garner.

Snímek bude pojednávat o rodině, kterou terorizuje smrtící stvůra. Abott hraje otce, Garner dostala roli matky. Z nemnoha informací, které jsme o snímku v minulosti obdrželi, se můžeme domnívat, že ve vlkodlaka se bude měnit právě manžel a bude na jeho ženě, aby před ním ochránila zbytek rodiny i sebe samu. Nicméně projekt prošel tak dlouhým vývojem, že zápletka klidně mohla doznat změn.

Podstatné je, že jednu ze dvou hlavních rolí dostala talentovaná Julia Garner. Devětadvacetiletá herečka debutovala v roce 2011 ve snímku Martha Marcy May Marlene, kde se shodou okolností potkala s Abbotem. Upozorňovat na sebe začala upozorňovat v seriálu Takoví normální Američané (2015-2017), avšak skutečně prorazila spolu s Ozarkem, kde vystupovala prakticky ve všech epizodách. Za sérii dostala tři ceny Emmy a jeden Zlatý glóbus. Další výraznou seriálovou příležitost dostala v Neskutečné Anně, kde ztělesnila známou podvodnici Annu Delvey. Vynikající výkon podala také v Asistence (2019) a loňském The Royal Hotelu. Tak uvidíme, jak jí to po řadě dramat půjde v hororu.

Tradičně je Vlkodlak zpracováván jako příběh prokletého člověka, jenž se za úplňku mění ve vlčí příšeru, která agresivně napadá okolí. Zastavit ji mohou jedině zranění způsobená stříbrnou zbraní. Režíruje Leigh Whannell. Na scénáři krom Whannella v průběhu času postupně pracovali Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo. Producentem snímku je Jason Blum a jeho na horory specializovaná produkční firma Blumhouse. Datum premiéry je stanoveno na 24. října 2024.

Titulní foto je ilustrační, Julia Garner v seriálu Neskutečná Anna

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest