Nejlepší releases tohoto týdne: První dropy roku 2024!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

05/01/2024

Nejlepší releases tohoto týdne: První dropy roku 2024!

Držet krok s novými releasy se může zdát nemožné vzhledem k množství tenisek, které se neustále objevují. S naším týdenním výběrem nejlepších modelů vám nabízíme nejsnazší cestu k těm vůbec nejaktuálnějším teniskám. První lednový týden roku 2024 přináší klasiku navrženou Tinkerem Hatfieldem, novou spolupráci PLEASURES a PUMA nebo ikonický Club C 85. Jste připraveni odstartovat nový rok?

Air Max Plus "Blue Fade" W

První pár není žádný jiný než oblíbená silueta Air Max Plus. Tentokrát přichází v barevném provedení “Blue Fade” nabízeném výhradně v dámské velikosti. Jejich základní vrstva ze síťoviny je zbarvena do modré barvy, která se zintenzivňuje při přechodu od poloviny chodidla přes patu. Zbylé části boty, jako je podrážka, jazyk nebo podšívka, jsou laděny do jednoduchého bílého odstínu. Samozřejmě branding Tuned Air je si vyobrazen na patě, protože je nepochopitelnou součástí modelu.

Loading...

Air Max 1 "White Black "

Tento Black&White pár Nike Air Max 1 má elegantní a nenápadný vzhled. Bílý síťovaný základ boty mírně kontrastuje s nubukovými překryvy v barvě Pure Platinum na bočních částech a na patě. Tmavší, černá estetika byla přidána na Swooshe, mudguardy, vnitřní výstelku, stélky a branding na jazyku a patě, aby vše zůstalo stylové a zároveň funkční. Design doplňuje černá gumová podrážka a bílá gumová mezipodešev.

Loading...

Air Max 1 "Dark Team Red"

Druhý design ikonické siluety Air Max 1 Tinkera Hatfielda z tohoto týdne má bílý svršek ze sportovní síťoviny a semiše, který je klasický, jednoduchý a čerpá inspiraci z klasického colour-blockingu. Mudguardy a vnitřní podšívka jsou oděny do vyzývavého odstínu červené, zatímco čtvrtinové panely jsou v jemném odstínu šedé. Mezi mnoha styly '87, které budou v obchodech k dispozici na začátku roku 2024, tyto vynikají svou klasickou estetikou!

Loading...

Club C 85 Pump Market "Black"

V roce 2024 máte šanci přistupovat k věcem jinak, a to jak z pohledu životního stylu, tak i stylu jako takového. Club C 85 Pump Market “Black” je k tomu skvělou příležitostí. Jedná se o vzácnou kombinaci designu 80. a 90. let Reebok. Značka převzala klasické barvy Pumps a nasadila je na Club C siluetu. Tento nováček přichází v drsném texturovaném designu, který vás nenechá upadnout do obyčejnosti.

Loading...

Club C 85 Pump Market "White"

Po verzi “Black” se jedná o čistší design Club C 85 Pump Market. Díky “The Pump” jazyku a zipu místo tkaniček je nová kombinovaná silueta ještě zajímavější. Jednoduchá bílá textilie po celé botě s černými akcenty a věkovitou mezipodešví. Bude to nová oblíbená bota značky Reebok?

Loading...

Pleasures x Suede XL "Black Frosted Ivory"

PLEASURES bylo založeno v Los Angeles v roce 2015. Po osmi letech své existence se značka spojila s výrobcem sportovního oblečení, s brandem PUMA, aby vytvořili SUEDE XL “Black Frosted Ivory”. Loňský rok přinesl zpět k životu robustní siluety a najednou každá teniska vypadá lépe, když je větší. To samé platí i pro model Suede XL, který má širokou konstrukci s mohutnými tkaničkami. Není divu, že je tento typ tenisky oblíbený, když jde o jednu z nejpohodlnějších bot vůbec.

Loading...

A to je od nás tento týden vše. Chcete mít přehled o nejnovějších releases a zůstat v obraze o všech nadcházejících sneaker dropech? Pak se nezapomeňte podívat na náš release kalendář.