Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Nezapomenutelná dovolená se pro německého herce Christiana Olivera a jeho dvě mladé dcery stala tragédií. Oliver, známý zejména ze slavného seriálu Kobra 11, podlehl spolu se svými dcerami Maditou (10) a Annik (12) následkům letecké havárie.

-reklama-


Letadlo, pilotované Robertem Sachsem, vlastníkem letounu, mělo podle místních úřadů potíže již krátce po startu z letiště J.F. Mitchell v Paget Farm. Přestože rybáři a potápěči okamžitě vyrazili na místo nehody a také pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin se okamžitě zapojila do záchranných operací, bylo již pozdě. Všechny čtyři osoby na palubě přišly o život.

Christian Oliver, který působil ve světě filmu více než tři desetiletí, se spolu se svými dcerami stal obětí osudné dovolené. Letoun, který měl poskytnout exotický výlet, se stal prostředkem jejich tragického konce. Po vážných komplikacích bylo letadlo nuceno nouzově přistát ve vodě, avšak náraz během přistání měl fatální následky pro celou posádku. Pobřežní stráž nalezla pouze bezvládná těla.

Herce čeští diváci znají primárně z akčního seriálu Kobra 11, kde dělal dvě sezóny parťáka Semiru Gerkhanovi v podání Erdogana Atalaye. Prorazil také za oceánem v Hollywoodu, zahrál si například ve filmech Valkýra, Speed Racer nebo Animal Among Us.

Hollywood ztrácí výraznou postavu, neboť 51letý Oliver, jenž byl původem Němec, zanechal svůj otisk ve více než šedesáti filmech. Jeho přátelé a kolegové vyjádřili na sociálních sítích hluboký smutek nad ztrátou talentovaného muže a jeho dvou nevinných dcer.

Sám herec před čtyřmi dny na svůj Instagram přidal foto rodiny z dovolené s popisem: „Zdravím z jednoho kousku ráje! Plní lásky a v duchu komunity vstupujeme do roku 2024!”

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Christian Oliver (@christianoliverofficial)

Zdroje: People, Guardian

-reklama-