Jak už asi víte, v uplynulých hodinách přišla ze slunného Karibiku velmi smutná zpráva nejen pro fanoušky kultovní série Kobra 11. Představitel jednoho z partnerů „nesmrtelného“ Semira Gerkhana, herec Christian Oliver, tam zemřel spolu se svými dvěma dcerami během soukromého letu.

-reklama-


Spolu s nimi zemřel i pilot stroje. Jelikož šlo o nehodu, je to nečekaná, ale hlavně šokující zpráva. Ovšem pro svědky, kterým se podařilo pád letadla zachytit, to byl pořádný šok.

Pohled na sluncem zalitý oceán se v okamžiku změnil v hororovou scénu, když jako by z ničeho nic spatřili náraz na vodní hladinu, přičemž po nárazu zůstala nad hladinou jen malá část letadla. Navíc slyšíme výkřiky a křik svědků nebo autora záběrů.

Christian Oliver spolu se svými dcerami zemřel během osudné novoroční dovolené. Letadlo, které jim mělo dopřát adrenalinový zážitek, se stalo místem jejich tragického konce. Kvůli závažným komplikacím bylo letadlo nuceno provést nouzové přistání ve vodě, ale náraz během tohoto manévru měl fatální důsledky pro celou posádku. Pobřežní stráž bohužel nalezla pouze bezvládná těla.

Video z havárie:

Na druhou stranu člověka mrazí při pomyšlení, že pokud byla beznaděj přihlížejících hmatatelná, co se muselo dít na palubě stroje, který s sebou vzal 4 nevinné životy.

Zdroje: TMZ, Jade Dewa

-reklama-