Suzanne Somersová zemřela: Nezapomenutelná Carol z kultovní série Krok za krokem

Suzanne Somersová, nezapomenutelná Carol z kultovního seriálu Krok za krokem, zemřela. Tato talentovaná herečka, která se stala ikonou televizní zábavy, zemřela v neděli v ranních hodinách 15. října 2023. Její úsměv, charisma a nezaměnitelný herecký talent učinily Suzanne Somerovou milovanou herečkou pro diváky po celém světě. Zprávu o úmrtí Suzanne Somersové jako první vydal zpravodajský portál Page Six.

Reklama

„Suzanne Somersová zemřela pokojně doma v časných ranních hodinách dne 15. října 2023. Více než 23 let bojovala s agresivní formou rakoviny prsu,“ uvedl Somersové blízký přítel R. Couri Hay.

Suzanne zemřela obklopena svým milovaným manželem Alanem, synem Brucem a nejbližší rodinou. Její rodina se sešla, aby v pondělí 16. října oslavila její 77. narozeniny. „Místo toho budou oslavovat její pozoruhodný život a děkovat jejím fanoušků, kteří ji milovali,“ uvádí ve smutném prohlášení Couri Hay.

Podle Haye se tento týden uskuteční soukromý rodinný pohřeb.

Suzanne Somersová, rozená jako Suzanne Marie Mahoney, se narodila 16. října 1946 v San Brunu v Kalifornii. Její život byl bohatý a plný úspěchů až do její smrti.

Somersová byla oblíbenou americkou herečkou, jejíž nejznámější rolí byla postava Carol Fosterové v seriálu Krok za krokem. Během své kariéry se objevila v mnoha filmech a televizních pořadech. Mezi její nejvýznamnější role patří: Chrissy Snow v seriálu Three’s Company (1977-1981), Carol Foster Lambert ve filmu Krok za krokem (1991-1998) a Šerifka Hildy Grangerová ve filmu She’s the Sheriff (1987-1989).

Somersová byla také úspěšnou autorkou. Napsala více než 25 knih, což ji učinilo jednou z nejprodávanějších autorek New York Times.

Suzanne byla dvakrát vdaná. Její první manželství s Brucem Somersem, skončilo rozvodem v roce 1968 ze kterého se narodil syn Bruce. V roce 1969 se seznámila se svým budoucím manželem Alanem Hamelem. Štěstí ji potkalo při hře Anniversary Game, kterou moderoval právě Alan. V roce 1977 se vzali a zůstali spolu až do její smrti.

Byla také nevlastní matkou Hamelových dětí, Stephena a Leslie. Somersová měla šest vnoučat, včetně vnučky Camelie, 28leté herečky známé pro svou roli ve filmu The Bold and the Beautiful.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama