Petra Paroubková se nečekaně rozepsala na svém instagramu, když její dcera zejména ve škole opakovaně slýchala, že jí všechno určitě zaplatí její movitý tatínek, bývalý premiér. 

„Možná se někdo – a tím nemyslím závistivce – podivuje, jak si rozvedená matka s dítětem může dovolit některé věci jako já. Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne,“ vyjádřila se rázně Petra, která svátky a začátek nového roku tráví s dcerou v milovaném Řecku. 

Bývalé tlumočnici je prý vcelku jedno, co si o ní kdo myslí a říká. „Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže,“ pokračovala. 

Vztah s Jiřím Paroubkem sice drobné blondýnce nevyšel, dcera, kterou z něj má, pro ni ale vždy bude tím nejlepším, co se jí kdy mohlo stát. „Takže je to asi tak: dlouho jsem měla 3 práce, teď mám 2. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu… až na dvě tři výjimky, vše jde za mnou. Přesto si nestěžuji,“ prozradila, jak v posledních letech žije. 

Petra se prý snaží držet určitý životní standard, ale nemá problém sama sebe ošidit. „Jen chci, aby si každý uvědomil, že pokud chce, může. Mám rodinu a pár blízkých, kteří jsou ready kdykoliv pomoct. A já jim také, i když si ne vše můžu dovolit. Zdravý člověk může i v 50 mít 2 práce - spíš než se vymlouvat. A závidět a učit tomu i své děti, které závidí a samy se vymlouvají… Život je těžký, sama jsem před pár lety málem umřela, proto je zdraví to nejdůležitější. Přej a bude ti přáno,“ zakončila svůj příspěvek. 

Video
Video se připravuje ...

Paroubková má platit 3,5 milionu! A problémy s převozem zesnulého Beránka Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
115 fotografií