Nizozemská sestava změnila po příchodu druhého titulárního sponzora PostNL barvy a do sezony 2024 nastupuje v mnohem veselejších dresech a také na kolech s novým designem. Týká se všech třech týmů, takže v nových dresech a na barevnějších strojích bude jezdit nejenom Pavel Bittner, ale také jeho dva mladší krajané a týmoví kolegové Milan Kadlec a Adam Seeman. 

@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-22.jpg


@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-23.jpg

Scott Foil RC je pro závodníky DSM-Firmenich PostNL jasnou volbou, jde o nejrychlejší model v nabídce Scottu, ačkoliv k dispozici je také vrchařský model Addict RC, který je o asi 150 gramů lehčí, ovšem o něco méně aerodynamický a tak vlastně všichni jezdci DSM-Firmenich, včetně ryzích vrchařů typu Romaina Bardeta, jezdí na Foilech. Rám váží pouze 915 gramů, takže není divu, že lze použít i ve vysokých horách a v plném nasazení. 

@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-33.jpg


@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-36.jpg

Foily jsou osazeny kompletní sadou Shimano Dura-Ace Di2. Tým je sponzorován přímo Shimanem, takže všechny (skoro) komponenty dodává japonská společnost. Ne všechny profesionální týmy, které používají komponenty Shimano, jsou oficiálně sponzorovány (například EF Education-EasyPost), ale DSM-Firmenich PostNL ano a závodníci nizozemského týmu jsou často využívaní také k testování nových produktů a prototypů.

@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-26.jpg


@eltoromediadotcom-TEAM-DSMFPNL-2024-67.jpg

Bardet má na svém kolem kompletní sadu Dura-Ace se zapletenými koly Dura-Ace C50 a bezdušovými plášti Vittoria Corsa Pro v šířce 28 mm. Kotouče mají průměr 160 mm vpředu a 140 mm vzadu. Přesto Shimano nedodává vše, co by mohlo, protože místo řídítek a sedel značky Pro (patřící pod Shimano) na kolech najdeme produkty Syncros, což je značka komponentů vlastněná Scottem.

PBProd-6-1.jpg


PBProd-26-1.jpg

Kolo doplňují košíky a bidony Elite a gps cyklopočítač Wahoo. Všichni jezdci vozí tretry Shimano S-Phyre, zatímco v některých jiných týmech si mohou závodníci vybrat vlastní tretry, v DSM-Firmenich PostNL jsou smluvně vázaní k Shimanu. A platí to i o brýlích DRIIVE a helmách Scott. A samozřejmě také dresech Nalini. Vozový park týmu dodává Volvo.