Sleduj nás

Legendární obránce Sparty Tomáš Řepka odmítl Clash of the Stars. Stejně se zachoval i fotbalista Míra Slepička

Legendární obránce Sparty Tomáš Řepka odmítl Clash of the Stars. Stejně se zachoval i fotbalista Míra SlepičkaFOTO: Clash of the Stars

Na hřišti oba patřili mezi naprosto nekompromisní bojovníky. Jen jeden z nich ale svoji vášeň pro boj rozvinul po konci fotbalové kariéry naplno. Tomáše Řepku ani Miroslava Slepičku ale zatím statisíce korun do klece organizace Clash of the Stars nenalákaly, ale nikde není psáno, že se tomu tak v budoucnu nestane.

Když se na vás na zeleném pažitu řítil plešatý bek pražské Sparty, většinou jste jen odříkali otčenáš a doufali v rychlý konec. Tomáš Řepka byl vyhlášený brousek, který navíc proslul svými „blikanci“, při kterých se mu klidili z cesty i spoluhráči. Málokoho tak překvapí, že bývalý hráč Fiorentini a West Hamu dostal po konci kariéry nabídku na zápas v bojových sportech. Po řízném obránci chtěla sáhnout mladá organizace Clash of the Stars, která se specializuje na souboje osobností showbyznysu a sportu.

„Jednou jste se mnou koketovali a chtěli mě. Bylo to někdy na začátku a já váhal, jestli do toho mám jít. Přiznám se. Té organizaci jsem moc nevěřil, ale klobouk dolů před vámi za to, do jakých dimenzí jste to dokázali posunout. Fakt se vám to podařilo,“ prozradil Tomáš ve svém podcastu Red Card, ve kterém měl pozvaného promotéra CotS Tomáše Le Syho.


Námluvy očividně nedopadly, ale co není, to klidně může být v budoucnu. Tomáš je sportovec tělem i duší, a navíc si rád vydělá zajímavou sumu peněz. Pokud by byl soupeřem například starosta Pavel Novotný, Řepka by se asi nechal přemluvit a šel nenáviděného pisálka bulváru vypleskat klidně zadarmo.

Další fotbalista, který si prošel pražskou Spartou, se v kleci již představil v roce 2016. Míra Slepička na turnaji GCF zničil Tomáše Vránu, a poté se opět vrátil ke své původní profesi. Očividně v něm však láska k boji neutichla, a tak jsme jej měli šanci vidět na posledním galavečeru boxu a K1 v Lucerně. I zde si bývalý útočník s chutí do svého soupeře zastřílel. Jeho precizní boxerský výkon tentokrát odnesl Lukáš Stýblo, kterého po počítání zachránil od dalšího nářezu ringový rozhodčí. Míra tak opět triumfoval a následně prozradil, že k MMA se ještě asi vrátí, ale v CotS to nejspíš nebude.



Další články