Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Občas se najde někdo, kdo o Petře Paroubkové kvůli manželství s Jiřím Paroubkem řekne, že je zlatokopka. K tvrzení lidí přispívá i to, že si Petra našla podnikatele z Řecka, kam za ním jezdí na dovolenou.

Je podnikatel, ale nic velkého, žádný ropný magnát,“ svěřila se Petra nedávno Super.cz. A právě nová fotka způsobila, že si exmanželka bývalého premiéra opět vyslechla od některých lidí, že je zlatokopka. Blondýnka se nyní na toto téma otevřeně rozepsala a mnohé překvapila.

„Možná se někdo – a tím nemyslím závistivce – podivuje, jak si rozvedená matka s dítětem může dovolit některé věci jako já. Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne. Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže. Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru, která je a vždy bude tím nejlepším, co se mi kdy mohlo stát,“ rozepsala se Petra na sociální síti.

Zároveň překvapila přiznáním, že je zvyklá mít několik prací najednou. „Dlouho jsem měla tři práce, teď mám dvě. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu… Až na dvě tři výjimky vše jde za mnou. Přesto si nestěžuji. Snažím se držet určitý životní standard, ale nemám problém sama sebe ošidit. Jen chci, aby si každý uvědomil, že pokud chce, může,“ dodala hrdá maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám