Jak se připravit na rok 2024 a být v podnikání o krok napřed?

Advokátní kancelář Valíček & Valíčková přichází se sérií praktických seminářů, které majitelům či vedení společností odpoví na řadu otázek a poskytnou klíčové informace, díky kterým budete moct předcházet právním problémům. Prozradí vám, jak se připravit na nadcházející změny v právu a hlavně vás zbaví nejistoty!

Valíček & Valíčková, advokátní kancelář s.r.o.

Zúčastněte se 5 podnikatelských setkání, která jsou pečlivě uzpůsobena na míru majitelům a vedení společností. Semináře budou probíhat v komorní atmosféře, nabízí prostor pro networking a diskuzi nad problémy z oblasti vašeho podnikání. Všechny semináře budou pod taktovkou odborníků, kteří jsou připraveni zodpovědět veškeré vaše dotazy.

Lektoři odpoví na řadu otázek a poskytnou důležité informace, jak předcházet problémům v podnikání, jak si ošetřit majetek před rozvodem, jak ochránit rodinu i sebe před dopady z podnikání, jak předejít opletačkám s úřady, jak se vyhnout trestním postihům, jak připravit firmu na předání mladší generaci a poradíme i v dalších důležitých oblastech podnikání.

Přednášky jsou zcela zdarma a jsou určeny nejen pro majitele společností, ale i pro vedení firem a manažery. V rámci bloku o zákoníku práce jsou vítáni i HR manažeři, vedoucí personálních oddělení a další odpovědné profese.

O čem budeme diskutovat?

Zákoník práce

29. 1. 2024 9:00 - 11:00

JUDr. Irena Valíčková, MBA, JUDr. Adam Valíček, MBA

Manželé Valíčkovi se zaměří na zásadní změny u "dohodářů" a dopady konsolidačního balíčku na "dohodáře".

Mezigenerační předávání

27. 3. 2024 9:00 - 11:00

Lektoři: Mgr. Miroslav Papoušek, Mgr. Denis Peml

Mgr. Miroslav Papoušek a Mgr. Denis Peml vás provedou procesem mezigeneračního předávání a ukážou, jak správně připravit nastupující generaci, poradí jak omezit případné konflikty v rodině a provedou vás i oblastí daňových a finančních aspektů.

Právo obchodních korporací

22. 5. 2024 9:00 - 11:00

Lektoři: Mgr. Miroslav Papoušek, Mgr. Denis Peml

Získejte důležité informace o odpovědnostech a ručení statutárních orgánů, společníků a akcionářů, jak nastavit smlouvu o výkonu funkce a jak se vyhnout nejčastějším chybám při fungování společností.

Rodina a majetek z podnikání

18. 9. 2024 9:00 - 11:00

Lektoři: JUDr. Michaela Švecová, Mgr. Marika Dlouhá

JUDr. Michaela Švecová a Mgr. Marika Dlouhá vám poradí, jak ošetřit majetek z podnikání před rozvodem, zda je obchodní podíl předmětem SJM, výhody a nevýhody podnikání mezi manžely a jaký mají dopad dluhy z podnikání na společné jmění manželů.

Předvánoční setkání s pracovním právem

4. 12. 2024 9:00 - 11:00

Lektoři: JUDr. Irena Valíčková, MBA, JUDr. Adam Valíček, MBA

Seznámíme vás s kontrolou od inspektorátu práce a naučíme vás, jak se vyhnout nejčastějším chybám zaměstnavatelů, i to, jak řešit problémové zaměstnance.

Registrace:

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k získání klíčových informací pro prevenci právních problémů a zvýšení úspěšnosti ve vašem podnikání. Zaregistrujte se na info@brno-advokatnikancelar.cz a posuňte své podnikání na další úroveň.

Valíček & Valíčková, advokátní kancelář, s.r.o.

Advokátní kancelář Valíček & Valíčková tvoří tým čítající na 30 zkušených advokátů, kteří poskytují právní služby pro fyzické i právnické osoby. Specializuje se na právo pracovní, občanské, obchodní, rodinné, trestní, stavební a další právní odvětví tak, aby klientům poskytli komplexní a individuální právní servis. Spolupracují také s externími subjekty, jsou tak schopni pokrýt právní služby s přesahem do daňové a finanční oblasti či záležitosti týkající se nemovitostí. Kancelář si zakládá na osobním přístupu, empatii a dlouhodobém partnerství. Dbá na rychlou a otevřenou komunikaci a řešení staví na míru klientským potřebám.