Celebrity

10. ledna 2024 13:00

Eliška Reiglová

Petra Paroubková promluvila o financích. Dcera ruku na tatínka nenatahuje, říká

Ačkoliv byl rozchod Petry Paroubkové (50) a Jiřího Paroubka (71) poněkud bouřlivý, už před časem exmanželé našli společnou řeč. Spát jí ale dlouhodobě nedaly komentáře týkající se financí, obzvláště ty, které musela poslouchat její dcera Margarita (14). Proto se rozhodla udělat jasno v tom, kde peníze bere a kolik úsilí ji to stojí.

Petra Paroubková si svého času pozornosti kvůli vztahu s politikem Jiřím Paroubkem užila dost a nyní je ráda za klid. Nejvíce se věnuje dceři, ze které roste nadějná sportovkyně, dokonce si v loňském roce odnesla medaili z juniorské olympiády. Exmanželka někdejšího premiéra však musela otevřít téma svých financí, a to především proto, aby dospívající Margaritu bránila.

„Možná se někdo – a tím nemyslím závistivce – podivuje, jak si rozvedená matka s dítětem může dovolit některé věci jako já. Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne,“ uvedla Paroubková na Instagramu na pravou míru, jak fungují vztahy mezi otcem a dcerou, a že určitě nejsou o penězích.

„Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, krerá za můj výběr partnera nemůže. Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru, která je a vždy bude tím nejlepším, co se mi kdy mohlo stát,“ vysvětlila exmanželka někdejšího premiéra, proč vlastně měla pocit, že se musí na toto téma rozepsat.

Vícero prací a málo odpočinku

Petra se už před pár lety vydala na novou kariérní dráhu, začala dělat PR marketing. V tomto oboru ji těší, že nemusí být vidět ona sama, ale výsledky její práce vidět jsou. Pracovitost se jí upřít nedá, právě to je podle ní důvod, proč si může dovolit například pěkné dovolené nebo především podporování dcery v tom, co ji baví.

„Dlouho jsem měla 3 práce, teď mám 2. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu… až na dvě tři výjimky vše jde za mnou. Přesto si nestěžuji,“ uvedla.

Když na to dojde, sobě nedopřeje, hlavně, aby byla v dostatku Margarita. „Snažím se držet určitý životní standard, ale nemám problém sama sebe ošidit. Jen chci, aby si každý uvědomil, že pokud chce, může. Mám rodinu a pár blízkých, kteří jsou ready kdykoliv pomoct. A já jim také, i když si ne vše můžu dovolit,“ dodala.

Poslechněte si rozhovor s Petrou Paroubkovou o tom, jak se jí nyní daří:

Sdílejte článek
Štítky peníze vztah výchova finance Jiří Paroubek Petra Paroubková Margarita Paroubková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.