Nejlepší releases tohoto týdne: Tvůj čas pořídit si pár od Nike!
Alexandra Špirková

Alexandra Špirková

10/01/2024

Nejlepší releases tohoto týdne: Tvůj čas pořídit si pár od Nike!

Každý týden se noříme do světa tenisek, abychom pro vás vybrali ty nejlepší releasy. A leden bude nabitý novými dropy vašich oblíbených siluet od těch nejlepších značek na trhu! Tentokrát nás čeká nadílka od Nike, takže pokud jste fanoušky tohoto brandu, tento týdenní výběr je přímo pro vás. V případě, že fanouškem nejste, je vysoká šance, že se jím stanete. Stačí se jen podívat!



Air Jordan 1 Mid SE "White Dune Red"

Air Jordan 1 Mid SE “White Dune Red” je jednoduchá bota, která má svršek z bílé kůže s červenými detaily, stejně jako ikonický Swoosh, Jordanlogo na jazyku nebo logo Wings na pásku. Pořádný pár Jordans by neměl chybět v žádný sbírce tenisek a zrovna tento je jeden z nich.

Loading...

Air Jordan 1 Low SE "Dune Red"

Tento týden se zdá být plný červené barvy, a to ještě není ani Valentýn. Jednoduchý double colour blocking, který je charakteristický pro návrhy vycházející z dílny Nike. Jedná se o červenobílou interpretaci siluety AJ1 Low SE z hladké kůže. Tak pokud tento článek je pro tebe jako dělaný, tak potom toto je rozhodně pár bot, který musíte mít!

Loading...

Air Force 1 "Coconut Milk"

Model Air Force 1 je základním kouskem mnoha šatníků. Zejména ženy si oblíbily celobílé kožené provedení. Ale je tu nový rok a všichni bychom se měli zaměřit na něco většího a nového. Tím může být model AF1 “Coconut Milk” s krémovým svrškem a růžovými detaily. Pozornost upoutá především ikonické logo Swoosh, které je nyní ve šperkovém designu, a šněrovací záložky “Just Do It” ve stejné barvě.

Loading...

Air Jordan 1 Low '85 "Metallic Navy"

Na siluetách Jordan je skvělé, že pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy. Není divu, že značka neustále vypouští reedice, jako je například tento model z roku 1985. Model Air Jordan 1 Low '85 “Metallic Navy se halí do bílého koženého základu s kovovými překryvy. Jste připraveni zazářit?

Loading...

Dunk Low "Dark Team Red"

Long time no see, naše milované Dunky. Už je to delší dobu, co jsme naposledy měli v žebříčku nejlepších releases týdne více Dunk dropů. Vracíme se k červené barvě, ale tentokrát jde o tmavší odstín spárovaný s bílým podkladem a černým Swooshem, díky čemuž se skvěle hodí k jakémukoli outfitu. Jejich celokožená konstrukce vás navíc ochrání před brzkým poškozením, nebojte si je rovnou pořídit!

Loading...

Dunk Low "Deep Royal Blue"

Na rozdíl od předchozích modelů má tato bota bohaté barevné schéma syté royal, modré, námořnické a vintage zelené. Celá bota je vyrobena ze semiše. Síťované jazyky a vnitřní podšívku doplňuje perforace na nártu, která umožňuje prodyšnost.

Loading...

Dunk Low "Cyber Reflective" W

Model Cyber Reflective je laděn do téměř výhradně černé barvy, která připomíná cyberpunk design. Její svršek je vyroben ze syntetické kůže a je opatřen akcenty z reflexního materiálu na svršcích a patách. Na první pohled byste neřekli, že tato černá kráska je reflexní, ale opak je pravdou.

Loading...

Air Jordan 3 Retro "Midnight Navy"

Model Air Jordan 3 je dnes už stálicí v dropech tenisek Jordan Brand. Tým neváhá zkoušet současné nápady, i když se často vrací ke klasickým stylům. Novodobá klasika. To je ideální definice modelu AJ3 Retro “Midnight Navy”. Vintage design, který nikdy nezevšední.

Loading...

A to je od nás tento týden vše. Chcete mít přehled o nejnovějších releases a zůstat v obraze o všech nadcházejících sneaker dropech? Pak se nezapomeňte podívat na náš release kalendář.