Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Štěpánová (64) se ve veřejném životě pohybuje již značnou řádku let. Proslavily ji role v sérii filmů o Básnících, poté také její politické ambice a spolupráce s Václavem Havlem a v posledních letech hlavně výrazná zdravotní sestra Babeta v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

I přesto, že ji zviditelnily hlavně „koketné“ role, kde často předváděla svůj výrazný dekolt, dnes, jak přiznává, za ně moc ráda není.

„Já jsem to tak jednu dobu přijala, že mě tak lidé vnímají, protože mě tak režiséři obsazovali, tak jsem si říkala, že to tak asi je a že mám prostě smůlu. Prostě vypadám, jak vypadám, a nikdo ve mně nevidí Julii,“ prozradila v dalším vydání Retrojízdy.

Dokonce našemu štábu prozradila, že na svou roli v legendárních Básnících nerada vzpomíná, a často tak prý zraňuje své fanoušky. „Tu roli opravdu strašně nemám ráda, protože ta postava nebyla o ničem jiném, než že byla ‚voprsklá‘, měla prsa a vůbec tam nic nebylo,“ prozradila štábu Super.cz.

Její výraznou rolí je také Babeta z Ordinace v růžové zahradě 2. Ta se ale podle slov herečky z děje vytrácí a ona má strach, aby sestra z dětského oddělení jen tak „nevyšuměla“ z děje, což by si po třinácti letech opravdu nezasloužila.

„Já jsem tam opravdu hodně let, takže vím, že když ty hodně exponované postavy odcházely, tak s ,fanfárama‘, a mně by přišlo líto, kdyby jenom tak vyšuměla,“ posteskla si herečka v rozhovoru.

Před naší kamerou také přiznala, že si v současnosti moc nemá z čeho vybírat. „Jsem šťastná, když nějaká nabídka přijde. Nemůžu říct, že bych byla zahlcovaná nebo že bych si vybírala.“

Herečka a zpěvačka se také rozpovídala o svém strachu z neznámého. „Já potřebuji nějakou jistotu. Mám to i v maskérně. Musím tam sedět na tom křesle co vždycky a musí mě líčit Šárka, na kterou jsem si zvykla, a když tam není, tak začnu být taková vycukaná… A pak si říkám ‚Co blbneš?‘,“ přiznala.

Nejen o tom, ale také o svém domě, vztahu k práci na své zahradě, ale i oddělených ložnicích mluví Bára Štěpánová v novém vydání Retrojízdy. Tu si můžete pustit ve videu nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám