Móda budoucnosti: LEGO sneakers vytvořené pomocí AI
Natalia Kubica

Natalia Kubica

11/01/2024

Móda budoucnosti: LEGO sneakers vytvořené pomocí AI

AI vzala svět útokem. Všichni o ní slyšeli, mnozí ji denně používají a rozhodně změnila náš pohled na svět. Módnímu průmyslu není používání umělé inteligence cizí a my se dnes podíváme zblízka na modely tenisek LEGO vytvořené AI.

Propojení módy a AI představuje úžasné spojení kreativity a futuristické technologie. Umělá inteligence významně ovlivňuje módní průmysl v různých fázích, od designu, výroby, řízení dodavatelského řetězce, marketingu, prodeje až po zkušenosti spotřebitelů.

Díky algoritmům AI, které předpovídají trendy a analyzují preference zákazníků, mohou módní společnosti vytvářet návrhy, u nichž je větší pravděpodobnost, že budou na cílovém trhu oblíbené a snížit riziko výroby neprodejných návrhů. Virtuální asistenti a chatboti využívající AI zlepšují interakci se zákazníky a poskytují personalizovaná nákupní doporučení na základě individuálních preferencí.

Je také zajímavé, že vliv AI přesahuje hranice praktických využití. Díky generativní AI mohou módní návrháři vytvářet kousky, které ještě neexistují, ale mohly by. Nebo kousky, které jsou úplně z jiného světa a zdají se být nedosažitelné. Nedávno nás například zaujaly tenisky generované umělou inteligencí, které vypadají, jako by je vyrobila stavebnice LEGO.

Adidas již dříve spolupracoval s LEGO na vytvoření sneakers a oblečení. Modely, které nám nabízí AI, však tuto myšlenku posouvají na zcela novou úroveň. Představte si - Nike sneakers od tkaniček až po podrážku celé vyrobené z kostek LEGO. Možnosti jsou nekonečné! Pojďme se podívat na některé z nejzajímavějších modelů vytvořených AI..

Nike Dunk Low

LEGO - Nike Dunk Low

Loading...

Nike Air Force 1

LEGO - Nike Air Force 1

Loading...

Air Max 95

LEGO - Air Max 95

Loading...

Air Jordan 1 Retro

LEGO - Air Jordan 1 Retro

Loading...

Air Jordan 4 Retro

LEGO - Air Jordan 4 Retro

Loading...

Chtěli byste si zkusit postavit jeden z těchto modelů? Myslíme si, že je to docela cool kombinace naší lásky ke stavebnicím LEGO a sneakers... No a konečný výsledek by byl určitě působivou dekorací na poličce. Tak co si o tom myslíte?