8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návrat nezdárného otce sester Janečkových ze ZOO

13. 01. 2024 | Televizní tipy
Na scénu se opět vrací Viktor Janeček, který je pěkný vykuk. Tam, kde by mohly být peníze nebo vznikne příležitost něco zpeněžit, se ihned objeví. Jeho představitel Ernesto Čekan hlásí návrat, a rozhodně to nebude mít s dcerami jednoduché. Ty už vědí, jak na tátu, a doběhnou ho.

Musí splácet dluhy, pracovat nechce, a tak ho přinutí, že nastoupí do zoo jako pomocná síla. To znamená, že Viktor Janeček v podání Ernesta Čekana bude svým holkám nablízku. Všechny tři ho totiž doběhnou a přinutí pracovat. „Vždy se do ateliérů rád vracím a doufám, že se ten chlapec polepší, ale stále k tomu moc nedochází. Teď to je trošku lepší. Dostal ultimátum a musí pracovat, takže se nepatrně polepšil, ale s povahou se málo nadělá,“ přiznává s úsměvem Čekan, jehož postava si chce za všech okolností přivydělat. 

Návrat nezdárného otce sester Janečkových ze ZOOA legální to zrovna nebude. „Prostě ukradl ještěrku a chtěl ji prodat. Nejsem milovník takových zvířat. Kočky nebo psy mám raději. Musím ale říct, že to bylo úplně hodné zvířátko. Klidné, naopak trošku jsem se ji snažil pošťuchovat, aby bylo vidět, že je živá. Když mi ji přinesli, tak se na mém těle trošku ohřála. V první chvíli jsem si totiž myslel, že to je jen maketa,“ prozrazuje seriálový otec, jak vypadalo jejich první setkání. A jak to má otec se svými dcerami na place?

Eva Burešová je jasná, co ale jednovaječná dvojčata Lucie a Barbora Černé? „Ze začátku mi přišly úplně identické, obě krásné. Teď už ty rozdíly vidím, ale musí být spolu. Když je potkám na chodbě, tak nevím, jestli už jsme se zdravili, nebo ne. 

Trochu mi v tom pomáhá i to, že Lucka jako Isabela je v seriálu těhotná,“ směje se Ernesto, který se zatím do Safari Parku ve Dvoře Králové nedostal, ale doufá v to. „Ateliéry jsou tak dokonale udělané, že člověk má pocit, že tam mezi těmi plazy je. Jasně, že žirafa se tam nevejde, ale pokaždé se na natáčení těším,“ uzavírá herec.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !