Zavřít reklamu

Shapez

Shapez je automatizační hra, která působí jako osekaná verze Factoria nebo Mindustry. Postavíte minimalistickou továrnu, určenou k výrobě a barvení tvarů propojením zdrojů se zařízeními pomocí dopravníkových pásů. Hra je jednodušší, zároveň ale máte k dispozici nekonečný prostor k rozšiřování a díky neustále rostoucím požadavkům se věci nevyhnutelně zkomplikují.

Stažení v Google Play

Ouroboros

Ouroboros je šachová hra, která se výrazně odchyluje od základních mechanismů klasické strategické hry. Nové figurky, předměty a vylepšení přidávají do hry komplexní prvky a mění Ouroboros v jedinečný roguelike zážitek. Znalost základních šachových pojmů vám pomůže začít, ale nespoléhejte se na klasické šachové strategie. Během každého běhu budete sbírat různé figurky a relikvie, aby byl každý z nich jedinečný. Tyto partie spojuje krátký příběh, nebo si můžete zahrát režim Infinity a vyzkoušet, jak dlouho vydržíte.

Stažení v Google Play

Goat Simulator 3

Pokud jste věrní kultovní kozí sérii, určitě vás potěší vydání Goat Simulator 3. Tato neúprosně chaotická open-world strategie je ještě zábavnější než její předchůdce. Oproti původnímu dílu je Goat Simulator výrazně lepší v tom, že tentokrát jsou zde jasné cíle, které poskytují hrubý rámec pro sandboxový chaos.

Stažení v Google Play

Ticket to Ride

Povedené zpracování deskovky Ticket to Ride bylo na podzim neočekávaně odstraněno z Google Play, a to proto, aby uvolnilo místo pro novou, přepracovanou digitální verzi. Od vylepšené grafiky po zjednodušenou hratelnost se tato nová verze snaží zlepšit každý aspekt původního hry. Nová verze nicméně podle všeho postrádá některé prvky, obsažené v původní hře.

Stažení v Google Play

Hello Neighbor Nicky’s Diaries

Hello Neighbor Nicky’s Diaries je samostatná položka v sérii Hello Neighbor, která nabízí zážitek šitý na míru mobilním zařízením. To znamená přímočařejší ovládání a kratší úrovně, nicméně stealth prvky nejsou oproti hlavním hrám Hello Neighbor utlumené. Hello Neighbor Nicky’s Diaries staví na tradici zavedené v původní hře, takže stojí za to hrát jen kvůli příběhu.

Stažení v Google Play

Little Nightmares

Little Nightmares je šest let po vydání na konzole a PC konečně dostupné na mobilu. Jedná se o stejný zážitek jako u originálu, ale s přepracovaným rozhraním pro mobilní dotykové obrazovky. Hrát ji ale můžete také prostřednictvím kompatibilního herního ovladače. Ve hře budete postupovat přes řadu znepokojivých úrovní obydlených dětskými strachy a strašidelnými dušemi. Je to fantastická hororová hra na logické platformě, která za tu cenu stojí.

Stažení v Google Play

GTA Definitive Edition Trilogy

Pokud máte po ruce ovladač, stojí za to toto mobilní vydání GTA Definitive Edition Trilogy vyzkoušet. Tato trilogie klasických GTA her, která je k dispozici jako samostatné stahování, zahrnuje GTA III, Vice City a San Andreas. Jsou to věrné remastery s vylepšenou grafikou a optimalizací pro mobily, aby vyhovovaly vašim telefonům. Pokud si tedy chcete milované „gétéáčko“ brát všude s sebou, toto je skvělá příležitost.

GTA: Vice City

GTA: San Andreas

GTA III

Dnes nejčtenější

.