Martínek ukázal na možný zápas se šikovným Slovákem! Co odveta s Peštou?

Martínek




Michal Martínek se společně s bomberem Stošićem postaral o hlavní zápas poslední české KSW akce, na které jsme viděli v boji například i Lea Brichtu, který si skrze výhru zajistil titulovou šanci. V podobné pozici byl v podstatě i Kratos, ale ten bohužel na šikovného soupeře nestačil a bohužel prohrál via KO. Jací soupeři se pro něj aktuálně nabízí a co říká na možnou odvetu s Viktorem Peštou, který svůj poslední zápas rovněž prohrál?


 

Klinderová aka Kundosaki odhaluje, proč skončila v organizaci OKTAGON MMA

„Myslím, že Prasel je dlouhodobě zraněný a podle informací tomu tak bude i do poloviny letošního roku. Pak je tu dvojka těžké váhy Szymon Bajor, kde se ale nabízí otázka, s kým teď půjde. Je tu i šestka Slovák Štefan Vojčák, kde se to také nabízí. Říkal jsem, že by to s ním mohl být dobrý zápas na Slovensku v Bratislavě, aby si slovenští fanoušci mohli užít atmosféru KSW, když už tam mají svého reprezentanta a po Martinu Budayovi je to jejich dvojka těžké váhy. Do budoucna by to mohl být dobrý matchmakingový zápas. KSW ale teď podepsalo Ivana Vitasoviče a další těžké váhy…“ rozpovídal se Michal Martínek pro Sport.cz.

Možný souboj Martínek vs Vojčák by byl sice takový „bratrovražedný souboj“, který by však jistě nabídl hodně zajímavpi podívanou.




        

A co taková odveta s Viktorem Peštou, kterého Martínek porazil na turnaji OKTAGON 15? „Je to také možnost. Ale jelikož chci zápasit v březnu či dubnu, tak by to nebylo na české půdě. S Viktorem by to největší smysl dávalo třeba ideálně v Praze. Byla by škoda dát takový zápas na polskou scénu.“

Na případný turnaj v Praze by přitom KSW už mělo zajímavou základnu domácích borců, „KSW teď podepsalo Matúše Juráčka, pak je tu Dominik Humburger, Leo Brichta nebo třeba já s Viktorem. Myslím si, že by to byla důstojná karta s českými zápasníky.“

Uvidíme tedy, jak se situace vyvine. Jisté je, že Michala bohužel neuvidíme na únorové akci v Liberci, kde bude zmíněný Brichta bojovat o titul.






 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *