Olomouc: Olomoucké listy nejlepším radničním zpravodajem v republice

13.01.2024 20:34 | Tisková zpráva

První místo v celostátním kole soutěže městských zpravodajů získaly za rok 2023 Olomoucké listy. V kategorii velkých měst bylo v soutěži vypsané společností Kvalikom hodnoceno ještě dalších 48 periodik.

Olomouc: Olomoucké listy nejlepším radničním zpravodajem v republice
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

V odůvodnění poroty stojí psáno, že Olomoucké listy zaujaly především kvalitní redakční prací, prvotřídní kvalitou fotografií i kvalitním grafickým zpracováním.

Odborná porota hodnotila i kreativitu, politickou přiměřenost, edukativní a zábavní obsah i praktičnost. Z 50 možných bodů jich Olomoucké listy získaly 49. O jeden bod přišly v grafické sekci hodnocení.

„Olomoucké listy připravujeme každý měsíc zodpovědně a vyváženě. Hledáme nejvhodnější a nejzajímavější témata i aktuality, píšeme je živým neúředním jazykem a doplňujeme snímky od předních olomouckých fotografů. Porota ocenila i to, že se nejedná o klasickou hlásnou troubu vedení města,“ reagoval na ocenění primátor Mirek Žbánek.

Na dalších medailových pozicích skončily radniční zpravodaje měst Příbram a Ústí nad Orlicí. Olomoucké listy si prvenství zopakovaly po třech letech. Poprvé byly vyhodnoceny jako nejlepší zpravodaj v republice v roce 2020.

Podrobnosti najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

19:06 Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

Také v letošním roce, který je obrazně řečeno zalitý Smetanou, chceme uctít památku M. D. Rettigové,…