Moje sladké tajemství

Zatoužila po sexy kolegovi?

Moje sladké tajemství

Partnerova nerozhodnost jí leze na nervy!

Vypadá to, že vztah Marty Dancingerové (32) s Markem Pospíchalem (46) nikam nevede a hvězda Zlaté labutě čeká na zásnubní prstýnek marně. Možná i proto se povídá, že si za něj začala hledat náhradu. A v merku má mít sexy kolegu Adama Vaculu (36)!

O Martě Dancingerové (32) se už delší dobu proslýchá, že ji nebaví žít na hromádce a ráda by se stala vdanou paní. Partnerovi Marku Pospíchalovi (46) se už svoje pocity a přání snažila všemožně naznačit. On to ale nejspíš nepochopil, nebo hůř, ignoruje její signály záměrně.

Nikdo nechápe proč, protože okatá herečka je snem mnoha mužských diváků, a s Pospíchalem navíc vychovává syna Antonína (6). A tak se zřejmě rozhodla své

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden