Hlavní obsah
Lidé a společnost

O.N.CAST - PODCAST Z BROUMOVSKÝCH SUDET

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jindřich Novotný

Logo O.N.CASTu

Že se na Broumovsku nic neděje? Přesvědčíme Vás o opaku! Podcastový projekt O.N.CAST už dva roky přibližuje zajímavé lidi Královehradeckého kraje. Umělci, sportovci, podnikatelé, lidé se silnými příběhy!

Článek

Broumovsko, kraj, kde se podle mnohých návštěvníků zastavil čas. Kraj, kde lišky, tedy spíše vlci dávají dobrou noc. Zároveň ale kraj, kde žije spousta zajímavých osobností, které píšou své příběhy. Tyto příběhy častokrát nepřekročí broumovské údolí (Broumovsko je pomyslně ohraničeno Broumovskými stěnami a Javořími horami). Kdo jsou tito lidé? Jaké příběhy píší? My jsme O.N.CAST a jsme vypravěči těchto příběhů.

Téměř každý týden usedáme s různými hosty, kteří jsou s Broumovskem nějakým způsobem spojeni. Zpěváci, sportovci, podnikatelé, hudebníci, herci či dabéři, všechny tyto osobnosti Vám skrze naše rozhovory přiblížíme.

Foto: Jindřich Novotný

O.N.CAST - Rozhovor na Broumovské kytaře

Kdo jsme?

Naší podcastovou sérií Vás bude provádět náš Jindra. Kluk, s dnes již skoro tříletou zkušeností s moderováním. Kluk z Křinic, který je v Broumově jako ryba ve vodě.

Druhým důležitým členem je kameraman Jonáš, který své zkušenosti získal z focení (což je trochu relevantní).

Jak se říká „do třetice všeho nejlepšího“. Posledním členem týmu je jediná dívka Nicole, která pomáhá s psaním článků do Broumovských novin.

Do týmu patří ještě mnoho důležitých podporovatelů a sponzorů, bez kterých by fungování O.N.CASTU nebylo možné.

První díl našeho podcastu vyšel už 4.2. roku 2022. Hostem byl broumovský rapper Peca! Už brzy Vám ho tady na Seznam medium představíme!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám