InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Michael Boroš získal sedmý titul mistra republiky v cyklokrosu! Adam Ťoupalík se Zdeňkem Štybarem chybovali

Michael Boroš - mistr České republiky v cyklokrosu. , Autor: Karolina Kabíčková

Michael Boroš - mistr České republiky v cyklokrosu.     Autor: Karolina Kabíčková

TÁBOR - Vrcholem nedělního MČR v cyklokrosu byl odpolední závod mužů. Táborské publikum vidělo fantastickou podívanou, jejímiž aktéry byli dva domácí závodníci – Michael Boroš (Elkov Kasper Czech Cycling Team) a Adam Ťoupalík (TDT Unibet – CT) – a legendární Zdeněk Štybar (Stybar Team). Boroš mohl dotáhnout Štybara v počtu titulů českého šampiona, což se mu povedlo. Táborský cyklokrosař se usadil od začátku na čele závodu a bezchybnou jízdou si dojel pro mistrovský titul, díky němuž srovnal se Štybarem na 7:7.

 

Stříbrnou medaili získal Adam Ťoupalík, jehož přibrzdily v terénu pády. Boroš dojel do cíle před Ťoupalíkem s náskokem 14 sekund. Štybar v průběhu závodu trochu ztrácel, občas zariskoval, přičemž se přiblížil, nicméně ani on se nevyvaroval chyb. Zdržel se i na překážkách, a tak na osmý titul nemohl pomyslet. Na vítězného Boroše ztratil téměř 42 sekund.

Hned za nejlepší trojicí projel cílem první ze závodníků ČEZ Cyklo Teamu Tábor. Pavel Jindřich ztratil na vítěze téměř minutu a půl, nicméně vládl mladým jezdcům do 23 let. Další táborští cyklokrosaři skončili mimo první desítku.

Muži (41 startujících): 1. Michael Boroš (Elkov Kasper Czech Cycling Team) 56:10, 2. Adam Ťoupalík (TDT Unibet – CT) +0:14, 3. Zdeněk Štybar (Stybar Team) +0:41, 4. Pavel Jindřich +1:28, ... 11. Šimon Vaníček +3:16, 13. Matěj Vik +4:25, 20. Václav Dostál +6:36, 21. Tomáš Bakus +7:17, 26. David Uher (všichni ČEZ Cyklo Team Tábor) -1 kolo.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace