Skupina ANTRACIT představuje nabídku nových průmyslových parků

Skupina ANTRACIT představuje nabídku nových průmyslových parků

Skupina ANTRACIT představuje nabídku nových průmyslových parků

Developerská skupina ANTRACIT, která patří do nově vzniklého holdingu PURPOSIA Group, připravila nové průmyslové parky ANTRACIT Solnice, v blízkosti známého areálu Kvasiny, a ANTRACIT Chotoviny, na trase dálnice D3 v blízkosti Tábora. Průmyslové parky dohromady nabídnou nájemcům výrobní, logistické a administrativní prostory na ploše přes 17 000 m2 a 23 000 m2.

Developerský projekt ANTRACIT Solnice se nachází v průmyslové zóně „Solnice-Jih“, zhruba 2 km vzdáleného od známého areálu ŠKODA Kvasiny a 4 km od Rychnova nad Kněžnou v Královéhradeckém kraji. „Projekt má pravomocné stavební povolení a v současné době hledáme pro průmyslový park vhodné nájemce či zájemce o koupi. Podle jejich požadavků projekt můžeme dále upravit do koncové podoby,“ popisuje Zuzana Bajgarová, ředitelka mezinárodní developerské skupiny ANTRACIT pro Českou republiku a Slovensko.

Průmyslový park v Solnici se rozkládá na území o rozloze 35 679 m2 a nájemcům může nabídnout dvě samostatné haly s celkovou plochou 17 269 m2 navržených s energetickým štítkem B. Jednu o rozloze 9 368 m2, druhou pak o rozloze 7 325 m2. Obě haly doplňuje administrativní zázemí. Park je velmi dobře dopravně situován, kromě přímého napojení na silnici I/14 je také lemován cyklostezkou propojující blízká města.

Druhý projekt ANTRACIT Chotoviny je situovaný v areálu o rozloze 67 254 m2 na západním okraji obce Chotoviny, blízko dálnice D3 a s výbornou dostupností do Prahy. Průmyslový park má vydáno právoplatné územní rozhodnutí, dle kterého dovoluje výstavbu tří samostatných hal s celkovou zastavěnou plochou 23 425 m2. První a druhá hala mají každá 7 780 m2, třetí hala nabízí 7 865 m2. „V současné době zpracováváme dokumentaci pro stavební povolení. Samotné zahájení výstavby předpokládáme v 2. polovině roku 2024 a otevření parku pak počátkem roku 2025. Prostory se dají využít pro lehký průmysl nebo skladování. Všechny objekty jsou jednopodlažní a lze je variabilně rozdělit na několik nájemních jednotek,“ doplňuje Zuzana Bajgarová.

Bližší informace o jednotlivých projektech jsou k dispozici na webových stránkách developerské skupiny ANTRACIT.

 

Developerská skupina ANTRACIT

Developerská skupina ANTRACIT je součástí holdingu PURPOSIA Group. Zaměřuje se na individuální řešení dle přání klienta. Do jejího portfolia patří bytová výstavba, logistické, výrobní a administrativní projekty na území České a Slovenské republiky. Pro koncové klienty připravuje developerské projekty na vlastních pozemcích. U každého projektu zajistí komplexní služby od návrhu a úpravy využití prostoru přes zpracování projektové dokumentace, vlastní výstavbu až po správu a údržbu nemovitosti. Referenční projekty: ANTRACIT House, Ostrava; IANP, Ostrava; ANTRACIT Point, Žilina; ANTRACIT Senec.

 

 

Klíčová slova ČR-Slovensko-stavby-průmysl-firmy-Antracit-Crest Communications

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zpracovatelský a výrobní průmysl
Finance, ekonomika
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.