Připojte se

Víte, kdo je to koordinátor intimity? Jennifer Aniston jej odmítla při postelové scéně

Jennifer Aniston - Zdroj: Depositphotos

Celebrity

Víte, kdo je to koordinátor intimity? Jennifer Aniston jej odmítla při postelové scéně

V Americe je blaze, protože na natáčení filmů tam pro herce pracuje člověk, který si říká koordinátor intimity. Asi si řeknete, že do vaší intimity vám nikdo kecat nebude, že ta práce je jenom hloupý výmysl hyperkorektní doby. Trefa! Podobný názor má také herečka Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston (54), Jon Hamm (52) a Reese Witherspoon (47) – to jsou hlavní tváře seriálu The Morning Show. Podobně jako u nás Dobré ráno, Brno! vypráví o prostředí televizních studií a o peripetiích televizních zpravodajů, které mají často lechtivý podtón. Dokazuje to vášnivá postelová scéna, v níž se kompletně odhalili Hamm s Aniston.

Dynamika scény vznikne z přitažlivosti, kterou k sobě najdou muž a žena při novinářském rozhovoru. Později se probouzejí vedle sebe a hladově se osahávají. To byl moment, kdy se produkce seriálu herců zeptala, zda potřebují na place koordinátora intimity. Jennifer Aniston jim na to řekla: „Zeptali se nás, jestli chceme koordinátora intimity. A protože jsem stará škola, zeptala jsem se, co to znamená. ‚Je to někdo, kdo se vás ptá, jestli je to a to v pohodě‘, odpověděli. A já na to: ‚No tak! Vždyť už takhle je to o nervy,‘“ popisuje herečka v rozhovoru pro magazín Variety a dodává: „Nejsme žádní nováčci, poradíme si sami. Rozhodně jsem při natáčení nepřišla k psychické ani fyzické újmě.“

Jennifer Aniston hraje v seriálu novinářku, která je vyslána udělat interview s miliardářem Paulem, kterého ztvárnil Jon Hamm. Dál už to znáte. Pro Anistonovou jde o první erotickou scénu od roku 2006, kdy se svlékla ve filmu Rozchod!. Nicméně svoji opečovávanou postavu ještě předvedla ve skvělé komedii Millerovi na tripu.

Figuru jí může závidět kdejaká dvacítka, jenže nic není zadarmo. Udržovat se ve skvělé kondici vyžaduje stravovací i pohybový režim. „Piji hodně vody, denně se hýbu a hodně chodím pěšky. Snažím se jíst plnohodnotnou a čerstvou stravu a dopřát si co nejvíce spánku, to je alespoň sedm až osm hodin denně. To poslední je pro mě někdy dost náročné splnit, ale zároveň vím, jak moc je to důležité. Když si dostatečně neodpočinu, hned to na sobě vidím a cítím se pod psa.“

Vedle péče o tělesnou schránku je neméně důležitá pozornost, kterou věnujete psychické stránce. Jennifer Aniston jde na to takto: „Kromě toho se také snažím dávat si velký pozor na to, jaké myšlenky si pouštím do hlavy. Situace v dnešním světě poslední dobou není zrovna jednoduchá, a to v mnoha ohledech. Ale občas je opravdu nutné umět alespoň na chvíli vypnout a nepřemýšlet stále jen nad samými negativními zprávami, neutápět se v tom příliš,“ dodává hollywoodská hvězda moudře.

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

Přidat komentář

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru