Inzerce
Inzerce

Vyhodnocení soutěže o balíček nové dětské vlasové kosmetiky Suavinex

Španělská vedoucí značka v péči o nejmenší děti se nyní stará také o větší děti!

Zapojte se do soutěže o balíček nové vlasové kosmetiky s vůní ovocného smoothie od značky Suavinex, který obsahuje dětský gel-šampón, kondicionér, sprej na rozčesávání a parfém KIDS COLOGNE!

Ze správných odpovědí byli vylosování a výhru získávají:

  • KaciF
  • Brabulka
  • kutr27
  • milisecek
  • jajda69

Gratulujeme!

Přikládáme správné odpovědi na soutěžní otázky:

1. a) Je Suavinex dětský šampon Kids vhodný pro citlivou pokožku? ano

2. b) Jakou vůni představuje nová dětská vlasová kosmetika Suavinex? ovocné smoothie

3. c) Dětský sprej na rozčesávání KIDS účinně rozčesává suché i mokré vlasy

4. c) V jaké balení je nová dětská kolínská od Suavinex k dostání? 100 ml

Nápovědu můžete najít zde: www.crystalbaby.cz

Na jaké výhry se můžete těšit?

5 výherců získá balíček od Suavinex, který obsahuje:

MOJE TĚLO

MOJE KOSMETIKA

Dětský šampon Kids čistící gelový šampón neobsahuje mýdlo a je speciálně navržen tak, aby čistil a zklidňoval pokožku. Zjemňuje a zanechává vlasy hydratované a lesklé. Složení je obohaceno o organicky fermentovaný ovesný extrakt. Pomáhá předcházet vysušení pokožky. S vůní ovocného smoothie. Neštípe v očích. Parfém bez alergenů.

Dětský šampon + kondicionér Kids čistící gelový šampón neobsahuje mýdlo a je speciálně navržen tak, aby čistil pokožku a vlasy. Zjemňuje a zanechává vlasy hydratované a lesklé. Složení je obohaceno o organicky fermentovaný ovesný extrakt. Pomáhá předcházet vysušení pokožky a napomáhá lepšímu rozčesávání. S vůní ovocného smoothie. 

Dětský sprej na rozčesávání Kids je speciálně vyvinutý pro děti od 3 let. S lehkou texturou zanechává vlasy hedvábné a lesklé, aniž by je zatěžoval. Složení je obohaceno o organický fermentovaný ovesný extrakt. Účinně rozčesává mokré i suché vlasy. Poradí si s dlouhými i kudrnatými vlasy.

Vůně Kids COLOGNE je obohacena zanedbatelným množstvím alkoholu a přírodními účinnými ingrediencemi, které jsou kombinací nejlepších tónů citrusových plodů, bílých květů a pižma. Je prezentována v praktické lahvičce se sprejovým dávkovačem tak, aby se lépe a bezpečně nanášela. Dodává se v praktickém spreji pro pohodlnější a bezpečné dávkování. Nezpůsobuje skvrny, a proto může být nanášena i na oděv. Ideální parfém pro jemnou a citlivou pokožku kojence po koupeli, k osvěžení v kterémkoliv čase a příležitosti.


Diskuze k soutěži
Vložit příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×