- Reklama -

Matt LeBlanc se kvůli roli Joeyho v Přátelích soudil se svou manažerkou

Sláva získaná seriálem Přátelé a jeho pokračováním v podobě seriálu jménem Joey se pro Matta LeBlanca otevřely dveře do srdcí diváků po celém světě. Ačkoli jeho kariéra díky tomu vypadala jako bezstarostná procházka, řešil i nečekané nepříjemnosti.

- Reklama -

V období mezi léty 1994 a 2006 byl Matt LeBlanc jednou z největších hvězd na televizních obrazovkách. Deset let strávil v roli Joeyho v kultovním seriálu Přátelé, následovaném dalšími dvěma sezónami spin-offu Joey.

Po ukončení Joeyho si LeBlanc řekl, že si dá pauzu od života hvězdy a odvrátil se od Hollywoodu. Přál si, aby mu agent přestal hledat nové projekty. Během tohoto období se téměř neobjevoval ve veřejnosti.

Roky téměř nevycházel z domu

„Po mnoho let jsem téměř neopouštěl dům. Byl jsem vyhořelý,“ svěřil se LeBlanc. „Chtěl jsem mít volnost, ne závazky, nechtěl jsem mít pevný harmonogram. Byl jsem v pozici, kdy jsem si to mohl dovolit. Můj agent nebyl nadšený. Většina herců volala svým agentům a ptala se: ‚Co nového?‘. Já jsem svému agentovi zavolal a řekl: ‚Zapomeň na mě na pár let‘. Byly to temné chvíle. Téměř jsem se nervově zhroutil.“

Možná k tomu přispěla i negativní zkušenost s agentkou, která ho zastupovala v počátečních sezonách Přátel. S tou se totiž musel soudit. Camille Cerio tvrdila, že LeBlanc jí slíbil 15 % ze zisků z jeho pilotních projektů, informoval businessinsider.com. Okolo roku 2000 však tyto platby skončily. LeBlanc se proti obviněním ohradil a uvedl, že manažerce vyplatil komise ve výši 200 000 dolarů za tituly, ve kterých se objevil.

- Reklama -

Soud o milion dolarů

Celý příběh zdokumentoval today.com. „Bývalá hvězda Přátel Matt LeBlanc míří před soud poté, co údajně nedodržel platbu své bývalé manažerce ve výši 1 milion dolarů. Camille Cerio žaluje herce za porušení smlouvy a tvrdí, že jí dluží provizi za správu jeho kariéry,“ píše se v článku.

K soudnímu procesu došlo v podzim 2020. Výsledek případu zůstává pro veřejnost nejasný. Buď byly důkazy příliš nedostatečné, což vedlo k zániku případu, nebo se spor vyřešil mimosoudně a tým kolem LeBlanca manažerce zaplatil dlužnou částku.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -