Návrhářka Vlaďka Kouřilová obléká slavné ženy od Hany Heřmánkové po Reginu Řandovou. Sama ale zápolila se svým ženstvím, neuměla přijmout fakt, že v pubertě hodně vyrostla a vypadala starší než její vrstevnice.

Zdroj: Youtube

"Postupně jsem hubla, ale nedostala jsem se až do úplného extrému. Pořád jsem se držela na hranici pod 50 kilo," rozpovídala se v podcastu Vlaďka. Ale právě to, že nehladověla až do takové fáze, kdy už nemohla chodit a fungovat, jako jiné anorektičky, brala to na lehkou váhu. Nedokázala si dlouho problém připustit.

"Přesvědčovala jsem samu sebe, že mentální anorektička má 35 kilo, a to já jsem neměla," dodala návrhářka. Jenže její problém se prohluboval, nebyla schopná jíst a nechtěla na sebe koukat. Už to neměla pod kontrolou, jak si dlouho myslela. Její rodiče byli zoufalí a nevěděli, co se s jejich dcerou děje, a jak by jí mohli pomoct.

Co nakonec Vlaďce pomohlo v boji s touto zákeřnou nemocí, na kterou pořád ještě dívky umírají? Co by poradila dívkám, které jsou v podobné situaci? Vše se dozvíte v podcastu (ne!)ZÁVISLÁ.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články