Ivana Třosková se stala ředitelkou sekce zahraniční sítě CzechTrade

Personálie
Ředitelkou sekce zahraniční sítě CzechTrade je nově Ivana Třosková. Pozici zastává od ledna 2024. Ivana Třosková má dlouholeté zkušenosti s vedením zahraniční kanceláře i regionálního centra CzechTrade, informovala redakci státní agentura na podporu obchodu.
„Svým návratem do agentury jsem na mnohé aktivity navázala, další se ale za tu dobu velmi výrazně posunuly vpřed,“ říká Ivana Třosková. Foto: Czech Trade

Hlavním cílem Třoskové je zajistit vysoce kvalitní fungování zahraniční sítě CzechTrade a v souladu s nově přijatou strategií prosazovat v zahraničí české výrobky s vysokou přidanou hodnotou. „Jsem si jistý, že v rámci své nové role plně zajistí kvalitní fungování zahraniční sítě, kterou nadále rozšiřujeme,“ sdělil naší redakci Radomil Doležal, generální ředitel CzechTrade.

Ivana Třosková do agentury CzechTrade poprvé nastoupila v roce 2010, kdy pracovala v oddělení exportních příležitostí. Od roku 2011 pak zastávala pozici ředitelky zahraniční kanceláře v Itálii a následně i ředitelky regionálního centra pro oblast Jižní Evropy a Balkánu.

Má tedy bohaté zkušenosti s exportním servisem v zahraničí a vynikající jazykové znalosti. Její poslední pracovní zkušenost je z Italsko-české obchodní a průmyslové komory, kde pracovala jako Business Development Manager.

PSALI JSME:
Ukrajina: Vyhraje ten, kdo tam bude dříve

Nová ředitelka zahraniční sítě odpovídá za celkovou koordinaci činnosti zahraniční sítě, stanovení a plnění cílů, organizační a provozní zajištění sítě včetně kontroly nákladů na činnost a také definování strategie jednotlivých regionálních center sdružujících zahraniční kanceláře CzechTrade.

„Každá země má svá specifika a mým cílem je koordinovat zahraniční síť tak, aby docházelo k efektivnímu propojování perspektivních oborů v jednotlivých teritoriích s nabídkou a možnostmi českých firem,“ uvedla Ivana Třosková.

Zahraniční kanceláře agentury CzechTrade jsou podle ní největším aktivem agentury. „Jsem si vědoma obrovské zodpovědnosti, kterou s sebou tato pozice nese, ale také skvělé příležitosti, jak zúročit mé zkušenosti s agendou zahraniční kanceláře CzechTrade a business developmentu v rámci mého předchozího působení,“ doplnila nová ředitelka sekce zahraniční sítě.

PSALI JSME:
Bude český export pokračovat v pozitivním trendu i letos?

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Marek Loula novým členem představenstva ČSOB

ČSOB s předstihem informovala portál Finanční a ekonomické informace (FAEI.cz) o chystaných změnách ve svém vedení. Od září letošního roku do představenstva nastoupí Marek Loula, současný člen představenstva na …

Jaroslav Rychna posiluje vedení Buřinky

Čtvrtým členem představenstva Stavební spořitelny České spořitelny (Buřinky) se stal Jaroslav Rychna. Ve firmě působí od roku 2016 a nově se stává vedoucím divize informačních technologií. O novém personálním …

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Na novou práci máme mizivou naději, myslí si většina Čechů 55+

Průzkum
Jaké šance mají Češi starší 55 let při hledání nového zaměstnání? Většina z nich se domnívá, že mizivé. A na nejrůznějších diskusních fórech se předhánějí v líčení, jak stereotypní jsou odpovědi personalistů, když zareagují na pracovní inzerát: Dali jsme přednost uchazečům, jejichž profil lépe odpovídá našim požadavkům…