První novinkou letošního roku na VolleyCountry je volejbalový podcast. Tento inovativní podcast přináší setkání s nejuznávanějšími trenéry a volejbalovými hvězdami z celého světa, kteří se s vámi podělí o praktické rady, osobní zkušenosti a fascinující příběhy, jež překračují hranice volejbalového hřiště.

Ponořte se společně s námi do myslí těchto výjimečných osobností a prozkoumejte zkušenosti, které získali jak na kurtu, tak mimo něj. Posláním podcastu VolleyCoachShow je jasné: vést vás a inspirovat vás na cestě k lepšímu volejbalu. Ať už jste zkušený volejbalista či teprve začínáte, každá epizoda je skvělým zdrojem vhledů, které překračují hranice volejbalového hřiště.

Podívejte se do tajemství úspěchu, poučte se z výzev, kterým čelili ostatní, a nechte se motivovat událostmi, jež formovaly jejich kariéry. Nalaďte si poutavé rozhovory, které nejenže zkoumají volejbalovou hru, ale nabízejí také komplexní pohled na osobní a sportovní rozvoj.

VolleyCoachShow není pouze podcastem; je to vaše vstupní brána do komunity, která se snaží posunout vaše dovednosti, myšlení a lásku k volejbalu na vyšší úroveň. Nezmeškejte příležitost učit se od těch nejlepších a změnit svou volejbalovou cestu.

Podcast můžete poslouchat na Apple Podcast nebo Spotify podcast.