Markéta překvapivě získává důvěru Břéti a stává se členem Ligy spravedlivých

Břéťa odmítá spolupracovat s Markétou – ZOO (166)

Filip Kaňkovský absolutně odmítá jako Břéťa spolupracovat s Michaelou Petřekovou coby právničkou Markétou. Když tuto variantu Charlie v podání Marka Němce navrhne, snaží se mu to nejprve v klidu rozmluvit. Nakonec se rozčílí a práskne dveřmi. Tím spíše je překvapivé, že ve finále souhlasí. Čím ho Markéta přesvědčí? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Policista Břéťa a právnička Markéta se nikdy neměli zrovna v lásce. Břéťa ji jako přítelkyni nejlepšího kamaráda nemohl vystát a když od soudce Petra dostala kopačky, jen se spokojeně usmíval pod vousy. Jejich pozdější obnovení vztahu a svatbu absolutně neschvaloval a byl tím, kdo v poslední vteřině dodal Petrovi odvahu, aby Markétu nechal stát u oltáře a utekl za Viky.

Antipatie byly vzájemné, a tak není divu, že se od té doby jejich cesty nestřetly. To se ale změní. „Danuše mi volala, že už se s námi nemůže scházet. Všem soudcům teď probíhají nějaké bezpečnostní prověrky a nechce riskovat,“ oznámí Charlie na poradě Ligy spravedlivých v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Jestli vás nikdo nenapadá, měl bych adeptku. Markétu,“ překvapí přítomné svým návrhem.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Zatímco dvojčata Izy a Tes na něho jen nevěřícně valí oči, hospodyně Ilona a Břéťa jsou zásadně proti. „Prober se, tomu člověku musíme věřit,“ apeluje na něho policista. „A Markéta je křivá jako šavle,“ přitakává mu Ilona. Když si ale novodobý Robin Hood stojí za svým, Břéťa se naštve. „V tom případě nemám zájem,“ rozohní se a spěšně odchází.

Čtěte také: Definitivní konec Charlieho velké lásky. Katka se stěhuje z města

Charlie o něho nechce přijít, a tak dává zpátečku. Přestože Markétě již něco naznačil, rozšíření spolupráce zruší. „Pracuje tam s námi jeden policista a on si to nepřeje,“ vysvětlí jí pravdivě. Jenže Markéta, která se během poslední doby hodně změnila a přešla na stranu dobra, je velmi bystrá a okamžitě jí dojde, o koho zřejmě kráčí. S Břéťou se jakoby náhodou potká v baru a šikovnou otázkou se přesvědčí, že se nemýlila. A co víc. Dokáže ho rovněž přemluvit, že bude výhodným a spolehlivým parťákem. Markéta se tak i přes prvotní obavy a protesty stává členem Ligy spravedlivých.

Jak bude probíhat spolupráce s Markétou?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.